Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szerelmes zenét küldök egy csaj üzenőfalára FB-n, az gáz?
Figyelt kérdés
Több éve ismerem, és sose mondta hogy hagyjam békén, amikor próbáltam közeledni, meg viccelődni, meg stb. de nem haladunk 1ről a 2re:D
Amikor bejelöltem fb-n, kb rögtön azt írta ki a falára, amit a volt barátja képe alá írt korábban. ezt én jelnek vegyem!? sztem az.
kíváncsi lennék, hogy mit reagál, de én gáznak érzem XD
2011. ápr. 28. 16:26
1/6 anonim válasza:
Ha romantikus a csaj,akkor tuti orulni fog neki,mégha nem is vallja be,de ha vadóc akkor nem.
2/6 A kérdező kommentje:
meg annyi, hogy beszélgetünk kb mindenről, de amikor felhozom hogy találkozhatnánk, arra nem reagál...:S
2011. ápr. 28. 16:28
3/6 anonim válasza:
szerintem megpróbálhatod. persze ne olyan nagyon nyálasat küldj neki. meg az sem probléma ha nem olyan egyértelműt, szóval ne arról szóljon az egész zene hogy ígyszeretlek úgyszeretlek.
5/6 anonim válasza:
Véleményem szerint próbáld meg másképpen közelíteni a dolgot.
Provokáld inkább kicsit. Írj pár stílusos kommentet ismerős lányoknak, akik jobban néznek ki nála. És egy darabig hanyagold vele a beszélgetést, ezzel jelezve azt hogyha nem akar találkozni akkor te több energiát nem pazarolsz rá(van akkora önbecsülésed).
6/6 anonim válasza:
a zeneküldést szerintem is hanyagolnod kellene, inkább tereld a beszélgetéseket olyan irányba hogy kiderítsd hogy bejössz-e neki.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!