Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk az ciki, ha egy lánynak csak 40-50 ember kedveli a profil képét?
Szerinted az ciki ha nem jön össze mindig a K9 egység a CoD Black ops2-be? Ugyanis mindig leszednek hátulról. XD
Kb ilyen kaliberü a kérdésed...
Úristen:| nemár ez nagyon gáz:O
Komolyan a facebookkal vagy elfoglalva kiasz*rt érdekel az a hülyeség?? Like gyűjtésre használod vagy mi?-.- Mai világ pf...remélem megszűnik ;)
Szia! :)
Ugyan én lány vagyok, de emellett a kérdés mellett nem mehettem el szó nélkül. Eddig is nyilvánvaló volt, hogy mostanában a legtöbb ember számára mások véleménye az, ami leginkább számít, de ez a kérdés megdöbbentően hangsúlyozza ezt a problémát. Szerinted most egy fiút komolyan az érdekel benned, hogy hány lájkot kapsz egy képre? Fel se merüljön benned ilyesmi! Senkit nem érdekel, hogy hányan kedvelik a képedet, akit pedig mégis, az sekélyes és felszínes, és nem érdemli meg, hogy foglalkozz vele. Legyen tartásod! Nő vagy, nem pedig egy piaci termék, amit csak megfelelő reklámmal kell eladni. Ha egy fiú ezt cikinek tartaná, gondolkodás nélkül elküldeném a franba (ide eredetileg más szót akartam írni, de a trágárságszűrő nem engedte át). Ne aggódj emiatt4
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!