Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lányként konkrét elképzelés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lányként konkrét elképzeléseim vannak, soha nem lesz barátom?

Figyelt kérdés

A külsőmön nem szeretnék változtatni, nem szeretnék korábban kelni, hogy erősebben sminkeljek, a körmeimet rendben tartom, lakkozom, de nincs műkörmöm, vagy hasonlók. A hajamat festem, de nem túl hosszú, az öltözködésem a csinosabb felé hajlik, szinte csak szoknyát hordok.

A nyár folyamán, ahogy barátnőimmel jártam el beülős helyekre, kicsit zavart, hogy a barátőmet körülzsongták haspólóban, nagyon rövid nadrágban, és ugyan velem is beszélgettek fiúk, de mint mennek vissza így nyár végén a nagyobb városokba, ahol egyetemre járnak...Mert akinek van esze, ugye lelép az ilyesn kisvárosokból.

Így tényleg esélytelen megélnem azt a gimis szerelmet, ami mindenki életébe kellene? Nem szeretnék buta fiúkkal röhögcsélni valami béna vígjátékon randi gyanánt, meg csókolózós képeket instagramra pakolni, csak valakivel kirándulni, vagy otthon kávézni, sorozatot nézni, rajzolgatni, téren ücsörögni.

17L

2014. aug. 25. 09:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nyugi, ilyen korban sok srác azért keres csajt hogy jól mutasson mellette az utcán, nem megbecsülendő barátnőnek. Most vagy vársz amíg ebből kinőnek, vagy megkeresed a kivételt aki lehet hogy nem 190cent izmos szőke kékszemű görög isten de szeretni azt fog.
2014. aug. 25. 10:06
 12/12 A kérdező kommentje:
Elég bonyolult a helyzetem sajnos, így nem a városomban tanulok, az ottani fiúktól meg tartok, mert félek, hogy én nem vagyok elég nekik.
2014. aug. 25. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!