Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megy a felejtés. Mit tegyek?
szerintem próbálj úgy tekinteni rá, mintha csak egy "régi" ismerős lenne, egy semleges személy. szerintem akkor nem lesz remegés meg ilyenek..
de ha mosolyog amikor elmész mellette, akkor lehet, hogy felfigyelt rád..nem tudom ezt te érzed.
hát te meg egy bunkó..
És köztetek nem lehet több mint barátság?
De ha nem akkor próbálj még kicsit se rá gondolni..vagy menj el haverokkal ide-oda, és akkor hátha fog menni.
Amúgy meglehet kérdezni a korodat?
(Én is így vagyok egy lánnyal, nem tudom elfelejteni..mindig ő jár az agyamba..de tudom h köztünk nem lehet több mint barátság.:( És ez sz@r érzés.)
15/F
semmiképp se vald be neki, hogy szereted, azzal elijesztenéd... inkább csinálj te is úgy, mintha nem érdekelne és ha ennek ellenére se szentel neked több figyelmet, akkor kerüld, hogy ne kelljen látnod és könnyebb lesz elfelejtened. ha viszont el kezd foglalkozni veled többet azok után, hogy úgy csinálsz, mint ha nem érdekelne, akkor mondd el, hogy szted megpróbálhatnátok együtt... én legalábbis vmi ilyesmit várnék a csajtól
18/F
Nekem sem ment a felejtés pedig az exem volt.
Juniusba szakittunk.. aztán azt gondoltam h nekem ö az igaz.. mindig ö járt a fejembe.De aztán egyre jkezdtem elfeldni.. föleg h azota egyszer le is feküdtem vele..szowal jahmm.:S nyugi menni fog.:D és most a lefjobb baértom.:D mindent megbeszélek vele:D miwel még mielött nem jártunk akkor is barátok woltunk.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!