Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meleg vagyok, hogy álljon fel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok, hogy álljon fel?

Figyelt kérdés
Barátnőm van, de nem tudom hogy szexelhetnék vele, hogy legyen erekcióm.Ötlet? Van aki hasonló cipőben jár?

2014. aug. 24. 21:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%
Ez úgyse fog működni..
2014. aug. 25. 23:40
 12/16 anonim ***** válasza:
79%

Pont ez a problémám

Vagyis, en meg nem voltam egyutt azota a barátnőmmel, hogy rájöttem, meleg vagyok, de o mar nagyon akarja, es fogalmam sincsen mit csinaljak, nekem is jol jönne par tanács

2014. aug. 26. 00:20
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
ennek így semmi értelme.
2014. aug. 26. 10:43
 14/16 anonim ***** válasza:
Gyakorold előre, hogyan hergeld magad gondolatban merevedésig, erre mindenkinek más jön be, de azért ha a csajszi elkezd munkálkodni rajtad, és behunyod a szemed, valószínű, össze fog jönni az a merevedés. Előjáték közben koncentrálj a fenekére.
2014. aug. 27. 14:39
 15/16 anonim válasza:
Használj viagrát
2014. aug. 27. 23:38
 16/16 anonim ***** válasza:
nem világos,hogy melegként miért kellene benne maradnod ebben a kapcsolatban,ami egy hazugságra épül.
2014. szept. 4. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!