Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy, hogy sose lesz pasim? Engem nincs az az ember aki szeretne, szerintem nincs semmi szerethető dolog bennem.
Figyelt kérdés
20 éves nagyon szorongós visszahúzódó lány vagyok...pasim még sose volt de még csak csókolózni se csókolóztam soha. Elegem lett már a reménykedésből meg a várakozásból is. Ha erretévedt egy olyan pasi akivel kölcsönösen bejöttünk egymásnak, abból se lett semmi mert a pasi nem kezdeményezett. Én meg csak folyton reménykedek-->majd összetörök. Elegem van. Amúgyse nagyon járok el otthonról, kétlem hogy valaha megismerkedek valakivel is. 1x már találkoztam amúgy pasival egy randi alkalmával, de 1óráig tartott kb az ismerkedés, mert képtelen voltam témát felhozni,hirtelen semmi nem jutott az eszembe, izgultam, előtte otthon meg teleraktam a wc-t izgalmamba....ilyen görcsösen még élni is rossz...2014. aug. 24. 12:25
11/13 anonim válasza:
Mi történt azóta? Lett valami előrelépés?
12/13 anonim válasza:
Szerinem idd le magad egy barátnővel és menjetek el bulizni, és passiz be. Döntsd el magadban, addig nem megyek haza, míg nem pasizok.
13/13 anonim válasza:
Mindenek eljön az ideje.Jarj kint sokat es fog akadni aki leszolit ,legy mosolygos kedves,biztos ,hogy akad idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!