Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfinek ez mekkora kudarc?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinek ez mekkora kudarc?

Figyelt kérdés
Egy egyéjszakás nyári kaland, tehát nem a barátnőjével szexel. Elkezdik csinálni, a srác pár perc után elmegy, majd külön elmegy vásárolni több óvszert, de aztán már nem áll fel neki, vagy csak nagyon kevés időre. Így a nőnek egyértelműen nem volt orgazmusa. Ez megtörtént velem, én vagyok a nő. Amúgy nem ez a tipikus mindenkit megb*szok srác volt, velem volt az első ilyen kalandja, hgy "idegennel" volt. Ez egy pasinak nagy kudarc? Ti mit éreznétek (ferfiak)?
2014. aug. 24. 11:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez egy teljesen normális történet, általában igy müködnek a férfiak az első alkalomkor, utána lehet bepánikolt. Nyugtasd meg és csak pettingeljetek, ne érezze hogy teljesitenie kell. Lány vagyok, de mindegyik pasi ha régen volt lánnyal, vagy még nem is volt akkor első alkalom 2 perc, utána fél óra 1 óra szünet és akkor esetleg tudnak teljesiteni, de van amikor nem. De aztán ha magabiztosabbá válnak és összeszokunk nem szokott lenni semmi probléma.
2014. aug. 24. 11:40
 2/10 anonim ***** válasza:
ja, a való életben ez valahogy így megy
2014. aug. 24. 11:41
 3/10 anonim ***** válasza:

Katasztrófaként éljük meg.

A legjobb az ismétlés, hogy helyreálljon az önbizalom.

Az oka egyébként az új partnerrel való szex miatti szorongás. Amikor elment emiatt akkor még inkább begörcsölt, hogy nem tud jól teljesíteni, és onnantól fel sem állt.

Az egy alkalmas hancúrozásnál ez a veszély fokozottan fennáll, ha belegondolunk a "kaland" nem a kezdők játszótere, sokan futnak rá erre.

(felkészültnek kell lenni ahhoz, hogy egy vadidegen nőnek tényleg minőségi szexet tudjunk nyújtani, különben legjobb esetben is csak "megtörténik")

4/10 anonim ***** válasza:
Rosszul érezném magam, de azért igyekeznék máshogy örömet szerezni a lánynak.
 5/10 anonim ***** válasza:
Az egyéjszakás többnyire nem arról szól, hogy a partnernek jó legyen. Esélyes, hogy már nem rágódik az egészen.
2014. aug. 24. 11:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
milyen igaza van az 5-nek! Kb a wc-be ürítéssel egyenértékű közösülés
2014. aug. 24. 11:45
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen azt is mondta hogy mar honapok ota nem szexelt stb
2014. aug. 24. 11:52
 8/10 anonim ***** válasza:
43%
Én is csomó ilyen pasival voltam, akiknek nem állt fel, és általában nem egy alkalmasaknak indultak. Azt vettem észre, hogy nem ciki nekik, szerintük normális, hogy nem mindig áll fel. Szerintem meg nem.
2014. aug. 24. 12:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem csak farokkal lehet kielégíteni egy nőt. Aki csak azzl képes, annak lehet, hogy kudarc.
2014. aug. 24. 14:57
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha régóta nem szexült már, akkor bezony gyorsan el fog menni első alkalommal és utána előfordul, nem szedi össze magát egyhamar. Aki rendszeresen használja a szerszámát, azzal ilyen igen ritkán (stresszes, vagy tudat módosult helyzetben) fordul elő.

Míg a nőknél ez fordítva működik. Aki gyakran szexel, könnyebben el tud menni, akinek nagy kiesése volt, és agyban nem izgatták fel eléggé, nehezen fog elmenni.

Ha ezt tudja magáról valaki, akkor nyaljon/nyalasson ki rendesen, amíg elélvez a nő, majd gyorsulhat a kukis partner, ha neki úgy tetszik.

2014. aug. 24. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!