Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem sikerül kigyúrnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem sikerül kigyúrnom magam, sosem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés
nem érdekeltem a lányokat soha igazán,az egyetlen út,ami változást hozhatna ebben az életemben,ha sikerülne kipattintanom magam.már jó ideje tömegelek,nagyobb darab lettem,de nem a tipikus izmos alkatom van...úgy érzem sosem lesz így barátnőm,hisz nem tetszem nekik ilyen kinézettel,jelenleg 190cm 90kg vagyok...már beleőrülök a gyúrásba,egész nyáron csak gyúrtam,mindenem sajog a fájdalomtól,de semmi...
2014. aug. 24. 11:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mert nem is gyúrtál!
2014. aug. 24. 11:20
 2/14 A kérdező kommentje:
de gyúrtam,nyár elején 80kg voltam,minden héten 3x végkimerülésig gyúrtam és mellé egész nap zabáltam tojást,húst,rizst,zabpelyhet,babot,gyrost stb..
2014. aug. 24. 11:21
 3/14 anonim ***** válasza:
néha menj uszni is, különben járj olyan helyekre ahol sok lány van, és barátkozz.
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
küzdősportot, fegyencedzéssel megspékelve ajánlom. hasznosabb mint a kondis gyúrás
 5/14 anonim ***** válasza:
remélem nem észnélkül csinálod 1. szerek nélkül is lehet gyúrni meg anélkül is hogy másképp étkeznél az edzésen van a hangsúly de ha egyszer olyat edzettél hogy mindened másnap fáj akkor azt phntetni kell 2-3 nap és utána ujra edzeni ugyanis ha nem engededmeg a testednek hogy megjavítsa és felerősítse az izmokat akkor sokkal kisebb hatékonysággal fogsz erősödni
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha gyúrsz akkor lesz izmos, de ha csak zabálsz akkor a zsír fog nőni rajtad. Kőkemény edzések kellenek és nem Barbi súlyok. Ha nincs izom akkor te nem gyúrtál hanem zabáltál mint a disznó.
2014. aug. 24. 11:24
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy csak a nem gyúrás lehet az oka ha nincs barátnőd.Sok olyan lány van akinek nem gyúr a párja, mert ez nem kitétel h gyúrni kell.Szerintem viselkedésben is sokat számít.Aki nem gyúr és van bnője valahogy megszerezte és nem azzal hogy gyúrt.nagyon jó dolog az izom növelés de nem biztos hogy az minden.
2014. aug. 24. 11:25
 8/14 A kérdező kommentje:
Van rajtam izom,de nem elég.Fegyencedzést csináltam régen,most is szoktam néha,de nem sokat használ...
2014. aug. 24. 11:27
 9/14 anonim ***** válasza:

A gyurasnal ha hiszed ha nem a regeneracio a legfontosabb. En se hittem, de mikor nagyobb szunetekkel csinalom akkor a legnagyobb a novekedes.

Ami nekem bevalt. Hetente csak 2szer edzel nehez sulyokkal (mondjuk Push-Pull stilus), meg melle lehet egy futasos vagy biciklizeses valami. A lenyeg, hogy pihenj minel tobbet, hogy jo legyen a regeneraciod. A pihenes tobbet er mint egy extra edzes.

2014. aug. 24. 11:34
 10/14 anonim ***** válasza:
és te olyan lányt akarsz aki csak azért szeret mert izmos vagy, ha meg nem lenne rajtad semmi le se szarna? ne légy már felszínes. olyan csajt keress aki szeret, nézz ki bárhogyan ő akkoris téged szeret. kicsit kevesebbet kéne gyúrásra koncentrállni és inkább kijárni csajozni, ismerkedni, haverokkal. aztán majd lesz ami lesz :) lényeg hogy legyen önbizalmad, akkor már más a kisugárzásod és az emberek is máshogy állnak hozzád :) légy kedves, udvarias és add önmagad. ne a sült galambot várd, attol még hogy gyúrsz nem lesz csajod, az csak kis plussz.
2014. aug. 24. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!