Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek kívánnál jó éjszakát most, és mit írnál bele?
Figyelt kérdés
]Kor;Nem]2014. aug. 24. 01:29
1/10 anonim válasza:
A jövendőbeli barátnőmnek. 17/f
2/10 anonim válasza:
Hannának kívánnék és írnám, hogy remélem nemsokára találkozunk. :) 20/F
3/10 anonim válasza:
A barátomnak. Csak annyival egészíteném ki, hogy szeretem és küldenék neki egy ♥ jelet. De már megtettem.
18L
4/10 anonim válasza:
Hát, még nem kívánnék jó éjszakát, előbb szeretnék egy jót beszélgetni mondjuk hajnalig, majd összebújni vele és azt mondani: "Heló, hogy vagy? Jó hogy vagy..szép álmokat". :)
Ja, és Esztiről van szó.
22f
5/10 anonim válasza:
Goodnight, sleep tight
Don't let the dead bite
6/10 anonim válasza:
egy nagyon nagyon jó fiúbarátomnak és beleírnám az üzenetbe h tartson ki és h remélem,lesz még jobb is és h "már csak" 6 nap és találkozunk.De ez az üzenet még várat magára,mivel még beszélünk.
7/10 anonim válasza:
a páromnak és azt hogy hamarosan egy felejthetetlen szexben lesz része, de addig is álmodjon szépeket.. ;)
19 L
8/10 anonim válasza:
a nőmnek és az hogy mit azt még nem tudom amikor beszélek vele akkor jön az ihlet
9/10 anonim válasza:
Aki a hollywood undead-es lyrics-et másolta be annak pacsi :D Én meg annak a csajnak küldeném akibe 2évig szerelmes voltam, és ő valszeg azt se tudta hogy létezem. (17F)
10/10 anonim válasza:
tőlem is megy a pacsi a HU fanoknak! :D
hm, én annak az embernek írnék akit lassan egy éve nem láttam, de még mindig gondolok rá, talán csak ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!