Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha a tegnap éjszakát végigcsókolóztam egy vadidegen sráccal?
Figyelt kérdés
Én ezt el akarom felejteni, sose csináltam még ilyet, de egykis ital után vettem a bátorságot, odamentem hozzá majd egy kis csevely után, elkezdtünk csókolózni. Ilyt szerintem csak a ribik csinálnak :(2014. aug. 2. 21:33
2/9 anonim válasza:
Nem gáz.. Csak ne csinálj belőle rendszert..
3/9 anonim válasza:
Kicsit ribis, de úgysem tudsz rajta változtatni. Legközelebb majd jobban ügyelsz arra, hogy mit csinálsz.
4/9 anonim válasza:
Szerintem is csak ők csinálnak ilyet.
5/9 anonim válasza:
Ha neked jó volt, akkor semmi baj nincs vele. Ha senkit nem csalsz meg, és az sem akivel csinálod, akkor napi rendszerességgel is csinálhatod.
6/9 anonim válasza:
Holnap már senki nem fog emlékezni rá, nem kell túlaggódni.
7/9 anonim válasza:
A mai vilagba? Total nem gaz...egyesek nem csak smarolnak!
8/9 anonim válasza:
Igen, ilyet csak ribik csinálnak. Ebből mi következik?
Amúgy ha azért van bánatod, mert rossznak érzed, akkor az egy jó jel és nem akkora hatalmas gond, csak egy elég nagy.
ha azért aggódsz hogy ne gondolják rólad hogy ribi vagy, de ha titokban is meg lehet oldani akkor csinálod simán, akkor az már hatalmas problem.
9/9 anonim válasza:
Ha nem rendszeres, nincs barátod és a csóknál nem mentetek messzebbre akkor nem gáz.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!