Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Haragudnál vagy lenéznéd az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haragudnál vagy lenéznéd az anyukádat, ha csak miattad állna ki a "sarokra"?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy az apád lelép, de anyukád mindenáron megakar tartani téged, mert vágyik egy gyerekre. Viszont nincs más lehetősége és talán csak arra jó, hogy kiálljon a sarokra és így keressen pénzt. Ezzel elérve, hogy semmiben sem szenvedj hiányt. Érted tenné, hogy fel tudjon nevelni, csakhogy férfiak tucatjait elégítené ki. Ez csak egy kreált történet. Kíváncsi vagyok mit gondoltok erről.
2014. aug. 23. 07:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem haragudnék, megpróbálnánk megoldani
2014. aug. 23. 07:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincs időm kreált történeteken gondolkodni.
2014. aug. 23. 08:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Mindig van választás...Még a tolvajlás is jobb lenne.

Vagy elálni dolgozni, vagy valami. Sosem néznék rá jó szemmel.

2014. aug. 23. 08:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Én nem tudnám elviselni!

Ismerek hasonló helyzetben lévőt. Állandóan cikiztük a lányt, hogy kur.va az anyja. Én nem tudnék így felnőni...

Pedig az anyjának is lett volna más lehetősége, de ő ezt választotta és ez lett az eredménye... Gratulálok neki...

2014. aug. 23. 09:34
 5/6 anonim ***** válasza:
nemtudom mit tennék.. Nekem van egy ismerősöm akinek 8 éve férje van,és a házasságából született 3 gyermek is. Nos mivel nincs munka lehetőség az asszony sarokra jár,és a férje el is nézi,sőt van hogy elkiséri a buszra is.. de a gyermekeinek mindene megvan,és a legmárkásabb cuccaik vannak..
2014. aug. 23. 09:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindkettő, mindig van választás, az hogy lelép a párja nincs pénze ezek szerint szülei se és megtartja a gyereket szerintem nem is ésszerű. Ha már mindenáron megszüli akkor adja örökbe vagy valami.
2014. aug. 23. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!