Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Haragudnál ezért az új pasidra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haragudnál ezért az új pasidra?

Figyelt kérdés
Lassan 1 hónapja ismerkedünk, mivel messzebb vagyunk egymástól hétvégente találkozunk. Elvitt vacsorázni, beültünk csomó helyre stb. Idáig szinte minden nap fel is hívott esténként. A múlt hétvége kimaradt találkozás szempontjából, mert hogy neki dolgoznia kell otthon. Mondom jó. De egész hétvégén nem keresett, se egy hívás, se egy üzenet, facebookon küldtem neki szombaton egy kedves smile-t, "látta", de erre sem reagált. Én úgy besértődtem hogy tegnap amikor már hívott nem vettem fel. Csak egyszer próbált hívni, nem is csörgött ki sokáig, azóta semmi. Nem véletlen az, hogy találkozni sem akart aztán meg nem is keresett egész hétvégén? Igaz a vasárnapot felajánlotta, de az meg nekem nem volt jó családi okok miatt.

#haragudnál
2013. okt. 8. 09:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ő titokban japán, azok szoktak így ráunni az emberre.
2013. okt. 8. 09:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos választ!
2013. okt. 8. 09:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nem megy, ne erőltesd, lépj ki a kapcsolatból, mielőtt beleszeretnél. Úgy látszik nem vagy neki annyira fontos, mint szeretnéd.
2013. okt. 8. 09:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem volt okod megsértődni a leírtak alapján. Neki a szombat nem volt jó, neked a vasárnap. 1-1! Lehet, hogy azért nem keresett, mert neki se esett jól, hogy vasárnap nem találkoztok.

Szerintem fel kellett volna venned a telefont és megbeszélni, hogy mi van. Akkor nem kéne most találgatnod meg kombinálnod.

2013. okt. 8. 09:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Előbb megvárnám amíg magyarázatot ad. Én nem keresném, ha túl gagyi a magyarázata tovább lépnék.
2013. okt. 8. 10:02
 6/7 anonim ***** válasza:
9%

magyarázat?! mire fel?! ne nevettessetek már! hány évesek vagytok? 14? 15? értelmi szint alapján biztos nem vagytok érettebbek. együtt lenni valakivel nem azt jelenti, hogy folyton a másik s.ggében kell lenni! kell néhány olyan nap is, amikor nem hívogatjuk a másikat, pláne ha elfoglaltak vagyunk. az meg, hogy küldesz egy kics.szett szmájlit, mit kéne rá reagálni?! írtál volna valami értelmeset, pl h hiányzik neked, ne félj, kaptál volna reakciót. de egy szmájlira?! és az csak hab a tortán a te hisztid terén, hogy neki a vasárnap jó lett volna, de az meg miattad nem jött össze. akkor most miről is beszélünk?!

valószínűleg a srác is érzi, hogy kb olyan komoly vagy mint egy 10 éves, és ezért inkább már nem is fog keresni többet. megértem.

24/N

2013. okt. 8. 10:10
 7/7 anonim ***** válasza:
2013. okt. 8. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!