Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a leghatékonyabban kideríteni, ha csak közönségnek kellesz egy lánynak?
kérdezd meg tőle hogy miként tekint rád, hogy ha már találkozni nem akar, de mégis megosztja veled a dolgait
erre tegyük fel azt mondja hogy barátként
amire tudod mondani hogy te nem érzed ugyanezt, mert a barátaiddal élőben is találkozol...
#3: valahol megértelek, de picit nekem ez ilyen nőgyűlölő logika, amit írsz. Nem szabad így hozzáállni. 89%os: erre már én is rákérdeztem a lánynál, annyi választ kaptam, hogy mert mi változna általa? Mi van ha elromlana a netes varázs és akkor ő nagyon szomorú lenne, hogy megromlana a beszélgetés utána a neten. Bezzeg azt nem nézi, h nekem hogy esne :D
Amúgy meg jó kommentet írtál, ha csak barátnak tart, akkor találkozzon is velem, mert én találkozom velük. Viszont én nem akarok a barátja lenni. Nekem bejön nagyon mindenhogy. De ő neki van egy srác a gondolataiban, aki nem lehet az övé, ezt bevallotta már korábban. Mit tegyek?
Na hát ha már más fiú (is) van a képben nála, akkor elég világos a szitu. Igazán csak ő kellene neki, de csak sóvárog utána.
Ez a netes varázs meg eléggé ilyen facepalm. Megértem, persze, csak ez ilyen komfortzóna. Megelégszik azzal amit tud rólad, többre nem nagyon kíváncsi, vagy lehet az lenne, de nem látja esélyét annak hogy olyan szimpatikus és érdekes lennél neki. Valóban kicsit megbolygatja a dolgokat ha hosszú idő után előtted áll az a személy akiről eddig csak a képzeleted egészítette ki a hiányzó részeket, de ha neked ez így nem jó, akkor megértem hogy lépni akarsz, mert neked ő kellene, dehát neki meg más..
Én a helyedben leépíteném ezt az egészet, hogy ne fájjon később, vagy igyekeznék rávenni egy talira, merthát kitudja mi lesz :)
Akkor lennének igazak a dolgok, hogy komolyabb ő is meg te is, és már nem kislány, ha találkoznátok, és nem úgy sülne el ahogy vártátok, de meg tudjátok ezt beszélni, hogy hát igen, ez így alakult, ez nem tetszik és az nem, csak az meg kicsit olyan szagú hogy dönteni kéne, de elveszíteni nem akar, mert erre jó vagy neki, de többre nem.
Nem tudom, csak azt, hogy ha olyan megnyerő lennél neki akkor már találkoztatok volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!