Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek egy olyan lánnyal aki utálja magát, mert pici a melle és nem hiszi el, hogy lehet őt szeretni?
Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 17:15
1/11 anonim válasza:
hát........nehéz eset,mindenesetre ne hagyd magára mert akkor annyi önbizalma se lesz mint amennyi eddig votl.
2/11 anonim válasza:
Ja persze, és akkor örökre vele kell maradni, mert különben az önbizalmának annyi? Szerintem túl sokáig nem érdemes szenvedni vele, mert a te életed is megkeseríti. Más nem tudja megszerettetni vele a testét, ez csak az ő elhatározása lehet, de úgy látszik nem hajlandó erőfeszítést tenni...
3/11 anonim válasza:
keress neki neten kismellű sztárokról képeket. és mutasd meg neki, h ők is szexik. persze ne akt képeket, hanem pl kate hudsonról keress képeket. neki elég kicsi a melle, de mégis szexi a lány. és sztem a barátnőd is látni fogja h ígyis szép egy nő.
4/11 anonim válasza:
Én hasonló helyzetben voltam, de azt azért elhittem, hogy lehet engem szeretni. Csak az volt, hogy vége lett a szexnek, és elkezdtem a karjaimmal takargatni...A barátomnak egyből feltűnt, és megkérdezte, miért csinálom..Mondtam neki, hogy szerintem csúnyák és picik a melleim, de elmagyarázta, hogy ő imádja őket, és semmi baj nincs velük. Ezek után nem volt semmi takargatás:P.. 17/L
5/11 anonim válasza:
Dícsérd, dícsérd és dícsérd! - arra van szüksége.
6/11 anonim válasza:
A dícsérgetés nálam is bejött eddig úgy veszem észre, báár még mindig van mit csiszolgatni. De a kezdeti állapotnál sokkal jobb a jelenlegi helyzet. Dícsérgesd, puszilgasd, mondogasd hogy neked semmi bajod nincs velük és hogy szereted őket. persze túlzásba ne vidd ne legyen túlontúl feltűnő...
7/11 anonim válasza:
Régen én is ilyen voltam.Hogy "uristen olyan kicsik a melleim sötöbö" [ de mondjuk a koromhoz képest nem volt az.xD csak én hittem annak.] Aztán a barátom mondta h semmi baj nincs velük.Akkor voltam 12 éves a barátom meg 16.Aztán most megint együtt vagyuunk.Most vagyok 14 ö meg 18.
Aztán multhéten szeretkeztünk.Aztán mondta h "demegnöttél"
a melleimre értette.xD
8/11 anonim válasza:
Keress neki egy srácot akinek meg kicsi a kukcija, tudod két hülye egy pár, aztán oltogathatják egymást.
9/11 anonim válasza:
előző-előző:
Gratulálok. Ez amúgy bűncselekmény volt:)
10/11 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem volt az.. de mindegy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!