Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szükségem lenne a normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szükségem lenne a normális válaszadókra, örülnék ha írnának tanácsot. Mit tegyek ebben a helyzetben szerintetek? :/

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden.

18 éves szingli lány vagyok.

Van egy fiú,aki már régóta tetszik nekem,de csak a közösségi oldalon láttam.Aztán úgy alakult hogy beszélgetni kezdtünk,majd egy rendezvényen találkoztunk is. Azt mondta,hogy ő is már rég felfigyelt rám.

Másnap is találkoztunk egész este beszélgettünk,majd megölelt,megcsókolt s így ment amíg együtt voltunk.Aztán ő meg kiment külföldre dolgozni, határozatlan időre.Most augusztus végén jön haza pár napra. Azt mondta akkor,hogy reméli nem fog elveszíteni, meg hogy hiányzom neki és alig várja jöjjön haza pár napra és találkozzunk.

Én is úgy terveztem,hogy meg fogom várni,mivel tetszik nekem és ha találkozunk és megismerjük egymást meglátjuk mi lesz(mert azért elég rosszul sült el így)

Azóta meg történt pár fura dolog amit szintén közösségi oldalon láttam meg. 3 lakótársa van közülük 2 gyönyörű lány, ivós partikat rendeznek folyton s olyan képek kerültek elő ahol az egyiket ölelgeti,a csaj képéhez odaírta hogy milyen szép stb.

Ezeket látva minden kedvem elment az egésztől.Arra gondolok,hogy nekem csak dumál velük meg dugál.....

És hogy ez így nem jó ... csak ülnék és várnék rá amíg hazajön közben meg mások is udvarolgatnak de miatta esélyt sem adtam nekik,mert nem vagyok olyan aki közben kavargat össze vissza mindenkivel, pedig közöttük is van aki rendesnek tűnik...

Nem tudom mit tegyek. Reálisan látom a dolgokat, vagy ennyiből még nem kéne komplikáljak mert lehet csak túlgondolom? Te mit tennél a helyemben?

2014. aug. 22. 17:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Túlkomplikálod
2014. aug. 22. 17:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Tudod ki foglalkozna vele.. teljesen mindegy, dugnak-e vagy sem, másokkal biztosan dug, ezt garantálom. Egy rakás fiú-és férfiismerősöm dolgozik kint, és mindnek van nője itt (akár több is), és kint (ott szintén, akár több is).

Fiatal vagy még, i a tökre várnál?

2014. aug. 22. 17:33
 3/4 A kérdező kommentje:

Ti megvárnátok míg hazajön és meglátom hogy viselkedik? Vagy inkább hagyjam és adjak esélyt másnak is, mert ha netalán még többet maradna külföldön nem működne úgysem?

Annyi a gond,hogy nem tudom hogyan mondjam el ezt neki. Mert az írásából és beszédéből úgy látom,hogy ő beleélte magát abba,hogy járunk/járni fogunk.Már tervezi hogy mit fogunk csinálni azon a pár napon.Most mit mondanék,hogy hirtelen miért nem akarom már?

2014. aug. 22. 17:34
 4/4 A kérdező kommentje:
a kommentem kicsit későn küldtem...de a második válaszadó megerősítette az aggodalmam...
2014. aug. 22. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!