Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A fenekem bejön nektek? Vagy ez már sok/túl nagy/túl hájas/túl narancsbőrös? KÉP!
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, tudom, hogy nem vagyok kövér alapvetően, de engem mégis zavar, hogy a fenekem ekkora, ráadásul narancsbőrös és hájas is kissé. Ez az egyetlen, ami zavar a testemben. Egyébként sportolok, mielőtt ilyen válaszok érkeznének. :)
Ti hogy látjátok?
1. [link]
2. [link]
3. [link]
Köszönöm a válaszokat!
2014. aug. 22. 12:55
11/33 anonim válasza:
mi baj van ezzel? :D nem tudom kinek nem tetszik de annak sincs ki mind a 4 kereke :D
12/33 anonim válasza:
lány vagyok és szerintem kövér vagy
13/33 anonim válasza:
Utolsó, dehogy kövér. Ez csodás.
14/33 A kérdező kommentje:
megértem, hogy nem egyeznek a vélemények. :)
van, akit zavarnak a plusz kilók, vannak, akiknek bejön így is
2014. aug. 22. 13:42
15/33 anonim válasza:
te most azért jöttél, hogy hízzon a májad ? :D
16/33 A kérdező kommentje:
nem. érdekelt mások véleménye..
2014. aug. 22. 13:46
17/33 anonim válasza:
szerintem akkoris kövér,a combja narancsbőrös
18/33 anonim válasza:
tudom,hogy nem jelent semmit,de elmondanád,hogy hány cm/kg vagy?
19/33 A kérdező kommentje:
161 cm és 56/57 kg
2014. aug. 22. 13:52
20/33 BlackSword válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!