Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Nektek az ilyen lány bejön?
Éltanuló vagyok,imádok olvasni és sportolni, lételemem a sport,empatikus vagyok, kisgyerekeket és az állatokat imádom,akiket régebb óta ismerek azok előtt tudok megnyílni,előttük vagyok hülye,nagyobb társaságban kissé visszahúzóbb vagyok beszélgetés terén,mármint minden beszélgetést végighallgatok ,csak ,ha nem kérdeznek nem igazán beszélek,csak mosolygok. Nagyon ritkán bulizok, de ha bulizok akkor nagyon tombolok.Kedves és segítőkész vagyok,persze vannak napok mikor elég morci vagyok,dehát kinek nem? Egyáltalán nem vagyok könnyűvérű,sőt,van mikor nagyon "harcias".Ha megvan valamiről a véleményem és megkérdezik azt nyíltan kimondom.Focista vagyok,kondizok,futok..hát nagyjából ennyi..
16/L
nekem nagyon:) ha foci mellett azért nőies is valamennyire
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!