Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb lányok nektek bejön ha egy fiú verseket ír?
az a baj, hogy én nem értek a versekhez, érettségin se a verselemzést választottam
de ha nekem ír egy verset egy fiú az bejön :D
19L
csak akkor az a vers konkrét legyen xd
2. voltam
öcsém, mondok neked egy jó tanácsot, csajoknál versekkel manapság semmire se mész, kivéve, ah barátnak akarod őket
ezeket meg kell jól b-szni, másra nem is vágynak
Olyan lányokat kell keresni akik vevők a művészetre illetve nem riadnak meg attól, hogy művelődjenek...
Nem tudom, hogy pontosan melyik korosztályra gondolsz, nekem nagyjából 13-25 év között vannak olyan ismerőseim akik imádják a verseket, szóval egyáltalán nem felejtős a dolog.
Ha ilyen lányokat akarsz lépj be írói csoportokba, nagyrészt lányok/nők vannak fent.
20L
Sose szerettem a verseket, nem rajongtam értük különösebben, nem olvastam magamtól, nem nagyon érdekeltek, de azt nem mondanám hogy utáltam.
Amikor viszont egy fiú írt nekem, rólam, arról hogy mit érez irántam és velem kapcsolatban, na az nagyon tetszett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!