Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodok az exemmel?
Figyelt kérdés
Màr több mint fél éve szétmentünk..nagyon nehezen dolgoztam fel a szakítást..mostanàban találkoztunk vagy 3x de semmi érzelmi dolog nem történt csak lekaptuk egymàst meg tapizàs ment.Mindkettőnkőn érzik hogy nagyonis vonzódunk egymáshoz.De miutàn szétmentünk olyan lettem mint ő..nemmutatomki az érzéseimet.arról nem beszélve hogy a srác után egyszerűen senkit nem tudok megszeretni.
Miert almodok vele ha semmi kozunk egymashoz?!
2014. aug. 22. 08:54
1/5 anonim válasza:
olyat hallottam ha valakivel álmodunk az az ember az este ránk gondolt
4/5 anonim válasza:
A volt kedvessel erotikusat álmodni bármi olyat jelenthet, ami hozzá kapcsolódik: ha fiatalok vagyunk az álomban, az akkori évek szabadságára utal, ha rossz fiú volt, akkor az izgalomra való vágyra utal. Ha sorozatosan az exről álmodunk, azt jelenti, még vágyódunk utána.
1es
5/5 A kérdező kommentje:
Ezt enis hallottam mar:D
2014. aug. 28. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!