Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti mit reagálnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit reagálnátok ha egy fiú ilyet írna nektek?

Figyelt kérdés

a lényeg, hogy barátnőmmel összevesztünk, és ezt szeretném neki írni miután bocsánatot kérek

"...akárhányszor nálad voltam láttam, hogy mosolyogsz, láttam a szemedben, hogy jó kedved van, boldog vagy, és a gondolat, hogy a puszta jelenlétem miatt van ez, hogy boldoggá teszlek, az valami felbecsülhetetlen érzés, és te is ugyanezt váltottad ki belőlem, akárhányszor veled voltam egyszerűen nem volt semmi ami lehangoljon :3

...

Szerintem te egy csodálatos lány vagy, gyönyörű, kedves, okos, megértő és szinte az első olyan ember aki fullra megért engem, ráadásul az elmúlt 3 hónapban több szeretet kaptam tőled, mint amennyit egész életemben"

és ezután el szeretném hívni egy randira, meghívom valahova enni, elmenni sétálni meg ilyesmi :)

szerintetek jó ötlet? lányok ti erre mit reagálnátok?

2014. aug. 22. 08:10
1 2
 11/20 anonim válasza:
Nagyon edes ♡
2014. aug. 22. 08:40
 12/20 anonim ***** válasza:
"ráadásul az elmúlt 3 hónapban több szeretet kaptam tőled, mint amennyit egész életemben" Én ebből a mondatból egyből leszűrném hogy csak hülyítesz vagy valami béna túlzás mert nem hinném hogy ez így van.(BÁR ÉN FIU VAGYOK!:D) A "fullra megért" pedig nagyon nem illik oda.
2014. aug. 22. 08:40
 13/20 anonim ***** válasza:
Azért gáz, ha itt kérsz véleményt, mert nem bízol magadban, nem őszintén jön belőled, amit mondani szeretnél. Ha tudnád a valódit, már rég a lánynál lennél vagy tennéd a dolgod, amit jónak látsz. Úgy válaszoltam, ahogy kérted, nem külső szemlélőként. Amúgy akibe pl. én szerelmes vagyok sosem írna ilyet nekem (szerencsére), másból tudom, hogy szeret, de persze nem vagyunk egyformák. Lehet, hogy a Te barátnődnek és Neked az nevetséges vagy kiábrándító, ahogy mi csináljuk.
2014. aug. 22. 08:49
 14/20 A kérdező kommentje:

#13 teljesen őszintén jön belőlem, de amit mondasz sajnos nem lehetséges, ugyanis nem két lépésre lakik sajnos...

de komolyan gondolom az egészet, csak egyszerűen kíváncsi vagyok arra, hogy ki mit reagálna erre, csak félek, nagyon félek ugyanis perpillanat mérges rám mert elszúrtam valamit, és tudom, hogy nem bírnám ki nélküle, ezért mindent megteszek, hogy ezt bebizonyítsam neki, nem fogom átírni a szöveget, a fullra-t kiveszem, de a többi marad mert ezek az én gondolataim, és komolyan gondolom őket

2014. aug. 22. 08:58
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha te gondolod így, akkor hajrá! Küldd mielőbb és ne görcsölj annyit. Sok sikert! (13)
2014. aug. 22. 09:02
 16/20 anonim ***** válasza:
Pedig nekem sablonosnak tűnik,ne haragudj. Szinte minden fiú ugyan ezt mondja,ha vissza akar kéreszkedni. Próbálj inkább valami különleges, közös élményre fókuszálni,ami megragadott. Ami igazán nagyon sokat jelentett neked. Ha 3 hónap után már összekaptatok és ilyeneket írsz neki,mi lesz később? Úgy értem,egy-két-három év után akkor miket fogsz neki mondani? Most ellövöd az érzelgős szöveget. Ahogyan valaki már korábban írta,egy szál virág és egy bűnbánó tekintet talán többet ér,mint az ömlengés. Sok sikert!
2014. aug. 22. 09:18
 17/20 anonim ***** válasza:

Én ezt írnám:

Remélem érzed hibáim ellenére is, hogy mennyire szeretlek. Tudom, hogy olykor keményfejű vagyok, és értetlen, de ezek hozzám tartoznak. Próbálok ezeken változtatni, ehhez Te elég motivációt adsz nekem. Nagyon szeretlek! Szeretnék Veled találkozni itt és ekkor....

A többit majd élőben mondd el neki, hogy mennyire fontos neked, de ne legyen nyáladzás, mert azt a lányok nem mindig szeretik.

2014. aug. 22. 11:38
 18/20 anonim ***** válasza:
Aranyos és kedves. Örülnék neki. :)
2014. aug. 22. 12:20
 19/20 anonim ***** válasza:

"Szerintem te egy csodálatos lány vagy, gyönyörű, kedves, okos, megértő"....

sablon.

2014. aug. 22. 20:33
 20/20 anonim ***** válasza:

A fullra megért helyett azt írnám, hogy tökéletesen megért, mert felesleges egy ilyen szép szövegbe angol szavakat keverni, és lent egy -et lemaradt a szeretetet-ből

De lehet, hogy ez egy megható szöveg, de nem tér ki arra, hogy mi volt az összeveszés témája. Arról is kellene neki valamit írni. És ne hidd azt, ha egyszer összeveszett, akkor most már rögtön meg is enyhül, és újból úgy fogsz vele sétálgatni, mint régen, de legyen úgy, kívánom.

2014. aug. 23. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!