Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel lehet egy férfi a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet egy férfi a nő szemében vonzó?

Figyelt kérdés
Itt nem épp a külső dolgokra gondolok, hanem a belsőkre.
2014. aug. 21. 18:13
 1/6 Bad G-Sus ***** válasza:
legyen idiota
2014. aug. 21. 18:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Én nő szemében gondoltam, nem 10-en éves lányokéban.
2014. aug. 21. 18:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Intelligens, figyelmes, határozott.
2014. aug. 21. 18:19
 4/6 anonim válasza:
szerintem sokat számít a humorérzék.tudjon megnevettetni az már egy jó pont
2014. aug. 21. 18:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Én külsőre egyáltalán nem vagyok vonzó, nagyon fejletlen az izomzatom, de mégis, eddig minden nők megfogtam, akit szerettem volna.

Intelligensnek tartanak és tény, hogy sok mindenhez tudok hozzászólni, van véleményem. Határozott vagyok. Érdekes humorom van, kissé nyers, ironikus, szarkasztikus, de jól használom minden körülmény között. Arra törekszem mindig, hogy megismerjem a legbelső belsőjüket, ha az megvan, akkor már tudom, hogy mit kell mondani nekik, személyre szabottan. Tudok vigasztalni, akár a legrosszabb helyzetben is megnevettetem őket. Meghallgatom a gondjaikat és csak miután kibeszélték magukból, akkor vitatom meg velük. Egyenrangú félként kezelem őket.

(egyébként nagyon sokáig és sok helyre jártam színészetre, mindenféle szociális foglalkozásra, így ismerem a pillantásokat, mimikát, testbeszédet... ez megkönnyíti a helyzetem afelé, hogy tényleg azt mondjam mindig, amit hallani akarnak)

Na, én ilyesmi vagyok, ezekkel a tulajdonságokkal eddig minden lányt/nők megszereztem magam mellé hosszútávú kapcsolatra, akit szerettem volna.

2014. aug. 23. 13:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Privát üzenetben tudnánk beszélni? Érdekel, hogyan csinálod.
2014. aug. 23. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!