Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Délelőtt beszéltem a sráccal, hogy találkozhatnánk, mondta hogy majd ír, azóta sem írt, most írjak neki én?
Nem mondta ki egyikőnk se, hogy randi lenne, szóval nem hiszem hogy az lenne. Azt mondta, hogy van egy-két elintéznivalója, de majd később ráér, találkozhatunk, majd ír, és megbeszéljük. Viszont azóta sem írt. És már lassan este 6, ahol találkoznánk város, nekem messze van, és rossz arrafelé a tömegközlekedés. Most írjak neki én, vagy lógjak fent egész nap fb-n, hogy írjon? Nem akarom, hogy azt higgye akkor hogy nincs semmi dolgom, és csak azt várom, hogy ő írjon (úgy nézne ez ki, mint a Nem kellesz eléggé c. filmben Gigi, aki mindig várta a telefonhívásokat... :D nem akarok ilyen lenni).
Én 18/L vagyok, ő 20/F.
Ne hogy írj neki
Majd ő szépen keres, ha szeretne, ha nem akkor tegyél le róla, de még mindig ő a fiú, ha túl későn ír, akkor mondd el neki nyugodtan, hogy miért nem mész már ki, és keressetek másik időpontot
NE TE VADÁSZD ŐT
f/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!