Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az alakom? (kép)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az alakom? (kép)

Figyelt kérdés

Szerintetek mennyit kell fogynom?

[link]

2014. aug. 21. 14:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Csinos,formás:)
2014. aug. 21. 17:14
 22/24 anonim ***** válasza:
Sport neked is luxos. Bottal se nyúlnék hozzád..
2014. aug. 22. 10:16
 23/24 anonim ***** válasza:

Nekem még mindig vastag és formátlan. (a lábadat sarokkal kifelé meg ügyesen helyezed...véletlen se látszódjon a valódi alakod :D így vékonyabbnak is tűnik a lábad. Aki nem hiszi próbálgassa tükör előtt :DD )

Amúgy nem tudom, honnan indultál, de még szerintem fogyhatsz bőven és valamit mozoghatnál is. Most nekem olyan az alakod, mint ha felfújtak volna. Formátlan.

2014. aug. 22. 11:38
 24/24 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vastag a lába, sőt inkább gyakorlatilag vékony, lenne ha rendszeres intenzív sportot űzne.

Nincs rajta felesleg, de a minimális felesleg alatti izomzat fejletlen, elhanyagolt, inaktív. Ha edzene lábra (és persze minden másra is), akkor javulnának az arányok és a formák, és sokkal szebb lábai lennének, bár most sem csúnyák, de lehetne rajta formálni, javítani.

Én úgy látom itt minden feltétel adott, hogy csinos legyen, csak a sport hiánya miatt nem olyan amilyen lehetne.

Tessék intenzíven rendszeresen sportolni, legalább heti 3x intenzíven 1-2 órát. Legjobb ha konditermi moderált súlyzós edzést végezne a hölgy, és változtatna az étrendjén. Több rostos zöldség és sok fehérje, kevesebb kenyér, pékárú, cukor, cukros üdítő, meki kaja, tészta stb.

Egy saláta, csirke, rizs, gyümölcs, zöldségek, halak, magvak stb. alapú étrend és egy mozgás gazdag életforma bombázót alakítana belőle.

Na, de hát az emberek és a nők is általában lusták ehhez, és úgysem csinálják, vagy csak félgőzzel, hanyagul, csalnak stb. és az egész széthullik és nincs eredmény. :(

2014. aug. 22. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!