Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/15 anonim válasza:
Fú, először Megijedtem. Azt hittem én vagyok az.
Még a szekrényem is hasonló és ugyan így nézeki ki.
2/15 anonim válasza:
Most vagy vegyél a melledhez illő melltartót, vagy push-upot. Egyébként imádnivaló vagy. Mondom ezt veled egyneműként.
18L
4/15 anonim válasza:
számomra nincs vele semmi probléma! Küldesz még képeket privibe? :P
5/15 anonim válasza:
Szerintem egész jó, de miért húztad be a hasad? :)
21F
6/15 anonim válasza:
Szerintem tökéletes, vékony is és van mit fogni is. 21/F
7/15 anonim válasza:
Hat en a vekonykakat szeretem es ez meg pont bejovos nekem :) vekonyakat kkzepeseket :) pont jo vagy ... Puszi
8/15 anonim válasza:
Kilóg a madzagod.
Amúgy jól nézel ki.
9/15 anonim válasza:
Nincs rajtad sok fölösleg szerintem 5kg körül,jó az a alakod,sokan örülnének neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!