Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki nem bukizik az hol tudna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem bukizik az hol tudna ismerkedni? Csak az utcán? Ha valakit leszólítanék, hogy fogatnátok lányok?

Figyelt kérdés
2014. aug. 20. 10:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
23%
Előbb tanulj meg helyesen írni, utàna ráérsz aggódni ilyeneken. Az értelmes lányok nem szeretik a buta fiúkat.
2014. aug. 23. 13:27
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Na meg az értelmes férfiak sem szeretik a buta nőket.
2014. aug. 27. 15:41
 13/17 A kérdező kommentje:
11-es telefonról vagyok azért ilyen a helyesírás elég hülye vagy az 53%-os válaszaiddal...
2014. aug. 27. 16:00
 14/17 MrPifta ***** válasza:
82%
és telefonon nem lehet helyesen írni? sose értettem ezt a visszaszólást...
2014. aug. 29. 07:28
 15/17 anonim ***** válasza:
Bárhol lehet ismerkedni. De a viszonylag jó helyesírás nálam követelmény. Még telefonon is.
2014. aug. 29. 16:10
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyit figyeltél volna nyelvtan órán, mint amennyit a telefonodat bámulod, talán sikerült volna megtanulnod helyesen írni!
2014. aug. 29. 16:13
 17/17 anonim ***** válasza:
11-es vagyok.. látod, nem csak én gondolom úgy, ahogy leírtam.. :D egyébként nem az alapján okos, vagy buta valaki, hogy a gyakorikerdesek.hu oldalon hány %-ban ad hasznos válaszokat.. ;) de , látom, mivel te ez alapján tartod hülyének/okosnak az embereket, ezzel is csak azt bizonyítod, hogy sötét, buta vagy :) inkább tényleg tanulj egy kicsit helyesebben írni, írtam már, hogy nem szeretik a buta fiúkat a csajok ;)
2014. okt. 1. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!