Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki nem bukizik az hol tudna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem bukizik az hol tudna ismerkedni? Csak az utcán? Ha valakit leszólítanék, hogy fogatnátok lányok?

Figyelt kérdés
2014. aug. 20. 10:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Az is nagyon jó pont, hogy csak próbálkozik. Ha nem is jön be eldumálok vele. :)
2014. aug. 20. 10:50
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem bulizik*
2014. aug. 20. 10:51
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

nem vagyok nő de eddigi tapasztalatom szerint nem az számít, hogy hol és hogyan hanem az, hogy mennyire jössz be neki.

Mert ha szimpatikusnak talál akkor tök mindegy hol szólítod le be fog jönni neki, ha meg nem tetszel neki akkor egy buliban se fog igent mondani.

2014. aug. 20. 10:51
 4/17 anonim ***** válasza:
9%
Ha engem leszólítanál, tuti lefújnálak gáz sprayvel és elfutnék . A pasimat is óriási szerencse miatt ismertem meg, ugyanis ő is leszólított, de mivel FTC ultra volt már hatástalan volt nála a gáz spray és így ismerkedtünk meg :-)
2014. aug. 20. 11:09
 5/17 A kérdező kommentje:
Ulrra az ily szurkoló..lefújnál? Normális agy te?
2014. aug. 20. 11:10
 6/17 anonim ***** válasza:
66%

"Ulrra az ily szurkoló..lefújnál? Normális agy te?"

Ezt a mondatot nem teljesen értem, de bocs kicsit félős vagyok :-)

2014. aug. 20. 11:16
 7/17 anonim válasza:
Nekem semmi bajom nem lenne vele... bár az nem kizárt, hogy zavarba jönnék és a lábam minden porcikáját leelemezném csak azért, hogy ne kelljen felnéznem :D Tudom, hogy hülyén hangzik, de én sajnos ilyen vagyok :) 17/L
2014. aug. 20. 11:37
 8/17 anonim ***** válasza:
Már azt hittem, hogy csak azok tudnak ismerkedni, akik pukiznak.
2014. aug. 21. 11:35
 9/17 anonim ***** válasza:
91%
Ismerkedni bárhol lehet. Csak célszemély kell, meg te. A környezet totálisan hanyagolható körülmény.
2014. aug. 21. 14:27
 10/17 wayereszti válasza:
90%
az attól függ mivel szólítanál le. mert ha ilyen "szia cica van gazdád" dumával akkor ne csodálkozz ha valaki véletlen képen töröl.
2014. aug. 23. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!