Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai nap folyamán vér is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nap folyamán vér is jött! Ez mitol lehet?

Figyelt kérdés

Tudom nem ide tartozik a kerdes.

Ma berugtam es meg hánytattam magam mert jobb lett a gyomrom de vér is jött.Ez mitöl lehet?

2014. aug. 20. 04:49
 1/5 anonim ***** válasza:

biztos vagy benne hogy vér volt?

Ha az akkor orvos, és nem a gyk...

2014. aug. 20. 04:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem itt aligha van valakinek orvosi diplomája, szóval irány a kórház.
2014. aug. 20. 04:52
 3/5 anonim ***** válasza:
nem bor véletlenül?
2014. aug. 20. 05:00
 4/5 anonim ***** válasza:
#3 vagyok. esetleg valami durvább anyagút is megehettél vagy az ujjadon nagy volt a köröm, ledugtad az ujjad a zúzádig és attól kicsit megsebezted magad, vagy mittudomén.. lenyeltél egy ágat. nézd meg jobban mi az és mennyi.
2014. aug. 20. 05:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Megkapartad a garatodat szerintem ennyi, én bulimiás voltam, tudom miez...

De ha rengeteg a gyomorsavad, reflux , vagy fekély kínoz, ha nagyon sokat ég a gyomrod amúgy is, arra NE piálj, és főleg menj a gyomrászatra (Gasztroenterológia) meg tükröznek ha ilyen gond van, és szerezz savlekötőt...

Az a lényeg ha nem Te karmoltad meg magad, akkor körzeti, beutaló, és gyomrászat...

2014. aug. 20. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!