Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha egy szép nő tudja magáról, hogy szép és hangoztatja is az unszimpatikus, de ha egy kövér nő mondogatja folyton, hogy szerinte ő szexi és kívánatos azt persze meg kell tapsolni?

Figyelt kérdés

Miért elvárás a szép nőktől, hogy szerények legyenek, különben ha nem azok, akkor rájuk sütik, hogy ostoba belépzelt ri-bancok, de ha egy kövér és nő hangoztatja, hogy ő így jó, ahogy van, szexinek és szépnek érzi magát, akkor azért elismerés jár...

Igazságos ez?

2014. aug. 19. 22:57
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
19. Mikor érted meg, hogy nem csak kövérek és soványak léteznek a világon???...
2014. aug. 19. 23:57
 22/36 anonim ***** válasza:
21, fejezd már be a nyafogást :D
2014. aug. 20. 00:01
 23/36 anonim ***** válasza:
Te meg fejezd be a bugyuta sztereotípia hangoztatását. :-)
2014. aug. 20. 00:03
 24/36 anonim ***** válasza:
A topic a vékonyakról és a kövérekről szól, úgyhogy egy kicsit el vagy tévedve ;)
2014. aug. 20. 00:04
 25/36 A kérdező kommentje:
nem :D meg mindig nen a vekonyakrol. hanem a koverekrol es a szepekrol. es igen mondhatjatok h a ketto nincs kizarva, de szerintem viszont ki van. elnezest, ha valakit ezzel megbantok vagy felhaboritok, de az en szememben egy kover no nem lehet szep.
2014. aug. 20. 00:12
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ezzel gond. Mások szemében pedig egy vékony nő nem szép :)

Az a lényeg, hogy mindenki találja meg azt, aki neki bejön :)

2014. aug. 20. 00:17
 27/36 anonim ***** válasza:

kérdező mit értesz kövér alatt?? ez kövér??

[link]

amm meg a szépség relatív de attól még h itt névtelen vagy nem kell másokat megbántani

2014. aug. 20. 00:44
 28/36 A kérdező kommentje:
nem kover. igen relativ, pont ezet irtam, hogy bocs ha megbantok valakit de SZAMOMRA egy kover no nem lehet szep.masnak lehet , h az. nekem nem tud az lenni.
2014. aug. 20. 02:18
 29/36 A kérdező kommentje:
(mellesleg kim kardashian itt terhes)
2014. aug. 20. 02:19
 30/36 anonim ***** válasza:

Raven Goodwin pl. szerintem gyönyörű! :)

[link]

És egyik kövér sem tehet róla hogy ilyen besavanyodott liba vagy, már bocs.

17/l

2014. aug. 20. 08:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!