Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha egy szép nő tudja magáról, hogy szép és hangoztatja is az unszimpatikus, de ha egy kövér nő mondogatja folyton, hogy szerinte ő szexi és kívánatos azt persze meg kell tapsolni?
Miért elvárás a szép nőktől, hogy szerények legyenek, különben ha nem azok, akkor rájuk sütik, hogy ostoba belépzelt ri-bancok, de ha egy kövér és nő hangoztatja, hogy ő így jó, ahogy van, szexinek és szépnek érzi magát, akkor azért elismerés jár...
Igazságos ez?
Kilences, nagyon tévedsz. Rengeteg kövér nő van, aki szebb arcú, mint a vékonyak.
Nem mindenkinek tetszik a csontos arc.
Én speciel kövér vagyok, és sokszor megkapom azt, hogy kifejezetten szépnek tartják az arcom.
Nem fogod elhinni, de olyan is volt, hogy vadidegen férfi jött utánam, hogy elkérje a telefonszámom, ismerkedni akart velem, mert szépnek tartott.
Aha, biztos kedvességből. Azért jön oda a vadidegen férfi is, mert csak kedves akar lenni.
És biztos kedvességből vett el a férjem is, és csak kedvességből volt az összes férfi körülöttem.
Mikor értitek meg, hogy nem mindenkinek az ideálja a vékony, sovány nő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!