Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lany (? ) (lent)
Figyelt kérdés
Nem akarom neki elmondani mert tudom hogy 100% fail lenne
Hogy tudnam kideriteni hogy bejovok-e neki?
de am nemhiszem hogy o is igy erez en ilyen luzer vagyok semmi nem jon be
15F o 14L
2014. aug. 19. 22:48
3/7 anonim válasza:
Barátnőiböl szerintem ki tudod szedni ha igen!
Elöszörj szerintem próbálj vele jól ki jönni hogy ne lásson "luzernak" és utána célozz rá, vagy kérdezz rá.
én ezt csinálnám a helyedben!
4/7 A kérdező kommentje:
Nemnagyon van olyan kozos barat akibe megbizok
Es megkerdezni se akarom merr azt a mimimalis onbizalmamat se akarom elveszteni
2014. aug. 19. 22:52
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon joban vagyunk legjobb fiu baratjanak tart
2014. aug. 19. 22:53
6/7 kzsol válasza:
Csak magad tartod lúzernak! Ő biztos nem! Fiú lány barátságbol hamar lesz szerelem! Kérdezd meg! Én azért vesztettem el a legjobb lány barátom mert nem vettem észre hogy beleszeretem:/ intézkedj addig míg nem késső
7/7 anonim válasza:
Ha a legjobb fiúbarátja vagy, akkor beszéltek annyit, amennyiből le lehet ezt szűrni. Lehet kicsit célirányosan is beszélgetni.
De ha ilyen lúzer vagy, mint ahogy leírod, akkor esélyes, hogy már rég a frienzone-ban vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!