Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon tényleg fontos lehetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tényleg fontos lehetek neki?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki írt nekem interneten, azt mondtam miattam lett előfizető az oldalon.

Találkoztunk, elmentünk cukrászdába, aztán meg kocsiba szeretkeztünk.

Aztán üzent nekem, azóta is napjában kétszer háromszor hív, meg ír,

Olyan sokáig msn ezünk, hogy alig alszik, múltkor is melózott, aztán ment kezthelyről pestre, aztán egyenesen hozzám zalaegerszegre, éjszaka ment haza, és két óra múlva már kelhetett melóba.

Megint lejött hozzám, elvitt magához, aztán zenét hallgattunk, pizzát rendelt, zuhanyoztunk, szeretkeztünk többször is, rengeteget beszélgettünk, másnap elvitt ebédelni, meg főzött nekem kávét, úgy búcsúztunk el, hogy hétfőn találkozunk, és majd főz nekem valamit,

azt tudja h van egy kapcsim, de most fogok szakítani.

Neki van felesége papíron, külön élnek, sokat veszekedtek, és összejött a nő a pasim legjobb barátjával, együtt is él vele, szal most a lánynál zűrök vannak, féltékenykedik, meg régebben is mindig megnézte Laci telefonját, üzeneteit, meg a Laci szülei sem bírták a csajt, azért is szakított vele a Kati mert megunta h kedvesem vendéglátós és sokat melózik, meg nem jö9tt nekik össze a baba, lánynak nem lehet gyereke. Most a Lacit napjában többször hívja, meg sajnáltatja magát, de Lacit ez idegesíti.....

, tudja h a megszokás nagy úr, és azt hiszi visszamenne hozzá, de neki család kell, szerelem kell,

és azt mondta h olyan mintha ismerne engem régóta, és h ha esetleg kimenne külföldre szeretné ha vele mennék.

2010. jan. 14. 23:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Te meg valami 15 éves vagy?
2010. jan. 14. 23:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Bocs,de én ezt nem értem.Szóval a pasid esetleg visszamenne a feleségéhez,de közben neked azt mondta,hogy olyan,mintha régóta ismerne és kilátásba helyezett egy külföldi munkát és kért menj vele? Most akkor mit akar,elöbb megpróbálni visszamenni a feleségéhez és ha nem jön össze,akkor veled lelépni külföldre? Tényleg így van vagy totál félreértettem?
2010. jan. 14. 23:13
 3/10 A kérdező kommentje:
nem, 24 éves vagyok, ő nem akar visszamenni hozzá, a feleség akarna, legalábbis nem mnodja, csak befuccsolt a kapcsija, pasi szereti de ő nem, aztán most visszamenne a Lacihoz, de laci azt mnodta nekem, hogy ő nem akar semmit a Katitól. És szeretne nem függni tőle anyagiléag se meg sehogy sem, ezért költözne el a közös lakásból, vagyis Katié is a lakás, de ő már nem él ott.
2010. jan. 14. 23:37
 4/10 anonim ***** válasza:

Így már értem.Akkor viszont van más,amit nem értek :) Ha ő nem akarja visszafogadni a feleségét,sőt teljesen független akar tőle lenni és veled azt tervezi,hogy külföldre megy,gondolom új életet kezdeni,akkor mégis mi miatt vagy bizonytalan? Mi az,ami miatt ide írtál,hogy megkérdezd fontos lehetsz-e neki.

Biztos van pár apró vagy nem is apró jel,ami miatt elbizonytalanodtál.Légyszi avass be,mert így kb. arra kérsz minket,hogy gondolatolvasással fejtsük meg,hogy a párod mit gondol rólad.

2010. jan. 14. 23:42
 5/10 A kérdező kommentje:

nos, inkább olyan jeleket észleltem, ami arra ad tanubizonyságot, hogy ő egy őszinte ember, és céltudatos, egyenes,

mondta pár hónappal ezelőtt még visszament volna hozzá, de csak mert én még nem voltam, de azt is csak azért, mert közös a lakás, szal kényelemből, a megszokás meg nagy úr, tudom, mert én sem szeretem a barimat, de azért fogok sirni ha elhagyom, mer sajnálni fogom kicsit, meg fura lesz de így kell lennie. Csak azért tovább maradtam volna vele, a helyzet elelnére is, ham ost nem jön egy új szerelem, és azértk szeretnék biztosra menni, h érdemes a multamat feladni érte.

Én hiszek neki, csak sosem ovlt még ilyenben réászem h egy ilyen jó pasinak ennyire tessek és ne jöjjön közbe valami, kevés az önbizalmam ennyi.

2010. jan. 14. 23:50
 6/10 A kérdező kommentje:

azt mnodta minden tetszik neki és érdekli ami velem kapcsolatos

és rengetegszer hív, meg üzen

talán kicsit bíznom kéne az emberekben

egyszer volt valaki, kaivel taliztam, úgy tünt tetszem neki, de ő nem hivott gyakran, ebből tudtam h mégsem akar komoly kapcsit, de ő nem volt ilyen őszinte, mnit laci, meghát ő folyton keres, és a szemei ahogy néz, mnident elárulnak

Katitol rég nem akart semmit, a főnöke ovlt neki annó, csak a lány tepert nagyon, aztán mégis kapcsi lett belőle, nem akartak albiba lakni, ezért összeházasodtak, aztán nem lehetett baba jött al obik bébi program, aztén nem jött össze, és félbemradtak a odlgok

a csajt nem birják a Laci szülei, meg ott se ovltak eksüvőn, szal ilyen dolgok

lehet nekem se kéne oylan nő, aki a haverommal jön össze, utána meg rájön h hülyeséget csinált, és beleturna a kapcsinkba, és meg zaklatja barátomat, meg egy csomo mnident elvitt magával otthonrol ami nem is az övé lenne, meg folyton nézegette a Laci telóját, szal az elég idegesitő, és annyira megöleltm ikor mnodtam neki h bizom benne és h én nem szoktam ilyeneket csinálni, mert tiszteletben tartom más dolgait

Laci 31 lesz, a csaj 32 énmeg 24

2010. jan. 14. 23:54
 7/10 anonim ***** válasza:

Az élet lutri. Nem tudhatod soha,hogy a döntés,amit hozol jó lesz-e hosszú távon vagy sem.Egy párkapcsolat pedig még képlékenyebb,mert ott nem csak a te döntéseden múlnak dolgok.Ha úgy érzed,hogy ez a pasi korrekt veled és lenne vele jövőképed és nem utolsó sorban szeretnél is vele közös jövőt,akkor vágj bele.De garanciát ne várj,azt a pasi sem fog adni,mert senki nem tudja mit hoz a holnap.Előfordulhat,hogy két szék közt a pad alatt leszel.Mérlegelj.

Az viszont nem fair,hogy a mostani párodat úgymond "talonban" tartod,hogy hátha nem kapsz jobbat és akkor ne legyél egyedül. Tudod ő is ember és gondolom arra vágyik,hogy szerethessen és viszont szeressék.A szavaidból az derül ki,hogy nálad már nincs szó szerelemről,csak megszokásról.Add meg neki az esélyt arra,hogy olyan lányt találjon,akinek ő nem csak B terv,hanem a nagy Ő.

Ha mégis úgy látod,hogy az új srácot hagyni kellene és inkább a régi,akkor se maradj tovább ebben az állóvízben,hanem tegyél érte,hogy újra lobogjon a láng.

Tudom ezt a verziót nem szivesen hallod,de lehet,hogy úgy jársz,hogy egyik sem jön össze és egyedül maradsz.Ez sem tragédia ám!Ezt csak azért mondom,mert az egyedüllétet mindenki kétségbeesetten kerüli,pedig abból is jó dolgokat lehet kihozni,aztán ki tudja,lehet,hogy utána jön az Igazi.

Ezt csak mint harmadik variáció vetettem fel,természetesen egyelőre még az első két szempont játszik.

2010. jan. 15. 00:01
 8/10 A kérdező kommentje:

hát a kapcsimban lévő úriember nem sokmnident tesz a kapcsiért,

csak játékszenvedélye van, meg folyton dühöng, negatív, rondán beszél, veszekedünk, nincs benne tolerancia, én oskmnidenről mnodtam le érte, és próbáltam nevelni, meg beszélgetni vele, beletörődni dolgokba, meg jobb kedvre deriteni, veszek neki kaját, bérletet, néjha feltöltöm kariját, meg adtam bele szülinapjára a mobilnetjébe, a fényképező isk özös, nem kérek vissza semmit, nem teszek neki szemrehányást, és örülök h tudtam maiben segithettem, de felemészt ez az egész, persze jobban elviselem őt mnit a magányt, de eddig ő nem b terv volt, igyis ugyis szakitanánk, csak most sürgősebb lett a helyzet, vannak dolgok amibe belefáradok, és lemondok rúluk, de vannak dolgok, amik kényelmesnek tünnek, viszont nem jelentik a boldogságot

néha fel kell vállalni kellemetlenségeket, néha pedig le kell mnodani valamiről, mait szeretünk, én szerettem őt mnit embert, lehetk icsit önző vagyok most, lehet ő sosem csalna meg,

de sajnáltam eddig, és szerinte nem nagyon van csaj aki őt képes lenne elviselni rajtam kivül, ezért is fogadott el ő is hamar engem, ezért nem kellett túlságosan megfelelnem neki, ezért nem volt görcsös a kapcsi, és ez jo volt.

Sülve főve együtt voltunk,

már három hónap után veszekedtünk sokat, mintha házasok lennénk, sokan azt hitték együtt élünk, meg legalább 3 éve együtt vagyunk, pedig nem

ő nem akar gyereket anyagiak miatt, én meg szeretnék gyereket, őt csak a játék érdekli, engem meg a szerelem, a család

ő nem tud vigyázni a cuccaira, meg szórja a pénzt

sőt sajna igénytelen is egy kcisit :(

szal tűz és viz a két pasi

2010. jan. 15. 00:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Bocs,hogy ezt mondom,de ahogy ezt a pasit jellemezted,én inkább az egyedüllétet választanám.Egy szerethető tulajdonságot sem írtál.De,ahogy rád talált,úgy talál magának másik lányt,ez tuti.Ha te nem szereted,innentől kezdve csak magaddal szúrsz ki,hogy olyannal vagy,aki ilyen szinten nem passzol hozzád.

Tudom,hogy megerősítést vársz,hogy ha őt elhagyod,akkor a másik pasi majd az Igazi lesz.Mint elöbb is írtam ilyen nincs,ez kockáztatás,de ha megpróbálod az elöbbi jellemzést egy kívülálló szemével elolvasni,akkor rájössz,hogy nem annyira nagy kockáztatás,mert ennél csak jobb lehet,sőt ennél az is jobb,ha senki sincs.

Azért remélem,hogy az új srác tényleg boldoggá fog tenni.Vigyázz magadra külföldön!Sose engedd,hogy bárki eltegye az útleveled és a papírjaid,azt mindig te kezeld.Tudom,megbízol az új pasiban,de bármi történhet és akkor kint ragadsz,ha nem lesz mivel hazajönnöd.Nem kívánom ezt,csak óvatosságból mondom.

2010. jan. 15. 13:25
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm, én nem is vártam, hogy a jelenlegi pasim mellett voksoljanak, nos a másik, akivel ismerkedem nos még nem akar azonnal külföldre menni, csak szóba jött a dolog. De édes volt, még ő mnodta, hogy kcisit sajnálja a pasimat!

De engem is, ahogy velem bánt, azt mondta egy nővel hogy lehet így bánni, vagyis nem törődni vele?

De azért lelkiismeretes fazon :)

édes, :D

szívem szerint biztos vele lennék és nem is akarok szakítani, én azt mnodom motivációra van szükségem tőle, én vele lennék, ki is vitelezhető talán, de úgyis friss a kapcsi, még alakul, volt feleség, vagyis volt pár miatt nem kéne aggódom igaz? Hisz se gyereke nem lehet a csajnak, féltékenykedős, sokat is veszekedtek, kb mint én a pasimmal

nincs értelme

meghát pont az ő legjobb haverjával jött össze, ezek után én sem biznék a csajban

anyu mnodta vigyázzak, mert ha hamar adom magam neki, utána lehet nem fog keresni, első két alkalommal már volt szeretkezés, és azóta is hív rendesen meg talizunk, és nem csak szeretkezünk, filmet nézünk ha oylan helyen vagyunk, vagy elvisz étterembe, még haverjának is bemutatott

és ő is mondta nekem hogy sokat mesélt rólam a srác :)

miattam lett leőfizető, sőt miattam csinált magának msn t, és a volt feleség megsértődött, mert oda nem akarja felvenni a pasim (vagyis akivel ismerkedem)

ez tetszik :)

2010. jan. 16. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!