Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma jött hozzánk egy sexy 18 éves takarítólány. Hogyan tudnám elcsábítani?
Hagyd békén, ha nem vagy önző! Még ha fűvel-fával csinálja meggondolatlanul is, ez lesz az egyik legmegalázóbb dolog a fiatalságában, ha megteszed!
A kamura meg annyit! Kamus: (de te átlag srác is tanulhatsz belőle amit neki írtam), No kamu-val jövő, az van hogy menj el Budára pár családban a hegyekben akik ~120 nm-es lakában laknak hárman, vagy nagyobb ha többen vannak, és azt fogod mondani ez hülye, hogy nem használja ki az élet lehetőségeit, és nincs tisztába vele, az hogy a család havi kb. egy millából vagy többől és legöregebb autójuk az elmúlt évben ami napi használatra volt 5 éves, és még átlagosnak mondja magát.
Onnan jövők tudom miről beszélek, nem takarító nőnk volt csak, ha nem bármi amit megkívántunk mégse luxusban csak jó módban éltünk, nem máshogyan mind most egy felső középosztálybéli német, csak hát az itt nagyon gazdagnak számít, miközben a szomszéd házban van egy átlag család 190 ezer Forint jövedelemmel és 3 egy egy szóba két félszobában, és azon törik az agyuk, hogy a fél millás hitel törlesztést kigazdálkodják, de még sincs rendjén, hogy a ~17 éves lány és a 11 éves fiúknak közös hálószobája van. Most fog kamaszodni a srác, a ... - utóbbi az átlag itthon.
Én meg 93nm-eren lakom, mert ide költözünk nagyapám, lepukkan házába. És így sem látom kevesebbet a szüleimet. Mert amúgy is mindig a saját életüket élték, de itt legalább nem tolják az emberre a elcseszett életük minden baját. Se pénz amiből élünk, és a tőkét amivel megkeresünk a minden napra valót nem, se a lakást nem tőlük kaptuk, hanem nagyapától örököltük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!