Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma jött hozzánk egy sexy 18 éves takarítólány. Hogyan tudnám elcsábítani?
Figyelt kérdés
Anyám ma felvett egy 18 éves sexy takarítólányt. Akkor fog majd jönni takarítani, mikor anyám dolgozni megy én meg otthon vagyok. Csak dugásra kell semmi másra. Elég könnyűvérűnek látszik. Ti a helyemben milyen tervvel csábítanátok el? 17/F2014. aug. 19. 18:43
1/14 anonim válasza:
van pénzed??? mert ha van akkor mondd neki hogy plussz szolgáltatásért te is fizetsz neki
3/14 A kérdező kommentje:
Egy kis zsebpénzem az van, de sajna az piára kell ha megyek bulizni. Valami terv kéne. Én eddig csak hülyeségekre gondoltam pl:.kiugrok a zuhany alól mesztelenülXD
2014. aug. 19. 18:49
4/14 anonim válasza:
segíts neki, barátkozz össze, aztán próbáld megcsókolni, tovább menni :) sok sikert :DD
5/14 anonim válasza:
anyudtól kérj többet és fizess a pinának
6/14 anonim válasza:
mik vagytok ti, hogy cselédeket tartotok?
7/14 A kérdező kommentje:
#6: Egyszerű emberek, akik nem szeretnek takarítani. :D
2014. aug. 19. 19:08
9/14 anonim válasza:
"Consuela! Mintha ezt az álványt porosan hagyta volna..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!