Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves lánnyal milyen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves lánnyal milyen az első szex?

Figyelt kérdés
4 hete ismerjük egymást,természetesen nem akarok ilyen hamar szexelni vele nem is akarom erőltetni,de nagyon édes,aranyos és cuki lány minden este fantáziálok róla,tetszünk egymásnak.Már megvolt az első csók is,az nagyon jó volt.Ölelgetjük egymást mindig,és néha már nagyon fel tud izgatni.Itt akar aludni,de anyum sajna nem engedi,pedig valami izgalmasat kéne már csinálni,szexen kívül.

2014. aug. 19. 18:24
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem bénázás lesz.. :D
2014. aug. 19. 18:24
 2/5 anonim ***** válasza:
vigyázz a konektorral, veszélyes tud lenni..
2014. aug. 19. 18:32
 3/5 Kicsi lány :D válasza:

Szerintem attól függ hogy te is hány éves vagy...

Meg hogy mennyit találkoztok meg ilyenek...

2014. aug. 19. 20:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Mint egy 17 évessel.
2014. aug. 19. 23:15
 5/5 Pumba01 válasza:

Nagyon gáz muterod lehet ha nem engedi meg a kisfiának h nála aludjon egy lány XD

Szerintem a leányzó azért akar nálad aludni mert szexelni akar te meg: "pedig valami izgalmasat kéne már csinálni,szexen kívül"

ne legyél ekkora fatökű. mondjad muterodnak h már pedig nálad alszik akkor is és dugjatok egy jót! :3

2014. aug. 20. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!