Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a franc van itt? (öngyilkosok)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a franc van itt? (öngyilkosok)

Figyelt kérdés
Emberek!Miért gondoljátok azt,hogy ha félénkek,zárkózottak,szerencsétlenek,kétvalkezesek vagytok akkor nem lehet barátnőtök?! Gondolkozzatok már!! Csak azért tudom elhinni mert én is voltam ilyen helyzetben,hogy azt hittem hogy egyedül fogok meghalni.Az vicc hogy ennyire le tudunk süllyedni,hogy tényleg képesek lennénk feladni.Hidd el hogy neked is lesz valakid.van egy olyan ismerősöm aki 2 éves korában agyvérzést kapott és lebénult a jobb keze és képzeld több életvidámság van benne mint itt sokakban.ja és van egy gyönyörű barátnője,ezt majdnem kihagytam.Megint másik story,lehet róla hallottatok van egy ember aki kéz és láb nélkül született,csak egy láb csonkja van,kiskorában meg akarta ölni magát de nem tudott megfordulni a teli kádban hogy megfolytsa magát.mire felnőtt ő ment el a hozzátok hasonlóakhoz előadásokat tartani.Kérdem én,ha ezek az emberek képesek voltak ennyire vinni akkor miért hiszitek azt magatokról hogy semmire se vagytok képesek?oké lehet hogy évekig nem jön össze a dolog de ha magadat egy darab szar értékével teszed eggyenlővé akkor kinek fogsz kelleni?Elősször magadban tedd rendbe!aztán várd el hogy legyen valakid ;) Ne hidd már azt hohy egy szerencsétlem foskupac vagy mert nincs így.mindenki jó valamiben,ha nem a sportban akkor a tudásban vagy a művészetben vagy akár az emberekkel foglalkozásban vagy akármiben de mindenki értékes.

2014. aug. 19. 18:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Egyel kevesebb hülye lesz ne aggódj ezen.
2014. aug. 19. 18:15
 2/16 anonim ***** válasza:
1000 hibam van....A nok nem fogadnak el igy.Es uresseget erzek.....Meg szeretnek halni!!!!!!!
2014. aug. 19. 18:15
 3/16 anonim ***** válasza:
Szia az az ember nem nick vujicic? Elé szomoru amugy enis ilyen vagyok 19 nem volt még barátnőm
2014. aug. 19. 18:17
 4/16 anonim ***** válasza:

Jót írtál nagyon. Like.

2-es No comment...

2014. aug. 19. 18:19
 5/16 anonim ***** válasza:
2 esnek nem is kell komment.Remelem ti is ide juttok majd,hogy felfogjatok en mit erzek legbelul.
2014. aug. 19. 18:22
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a kérdést nem lehet értékelni, de menne a zöld kéz. Egyébként az a srác nagyon nagy arc: https://www.youtube.com/watch?v=HFmQTT87nmc
2014. aug. 19. 18:22
 7/16 A kérdező kommentje:

2. elhiszem.nekem is rengeteg-rengeteg hibám van de amíg siránkozol addig nem lessz jobb.tudom nehéz megérteni,én is keresztül mentem ezen,nem kívánom senkinek. ajánlom hogy menj el önkénteskedni,én is voltam azóta minden évben eljárok.Csodálatos látni hogy az emberek akik nem tudnának megcsinálni valami munkát hogy tudnak örülni nekem mikor pl lenyírom a füvet nálluk csak úgy teljesen ingyen.ilyenkor érzem igazán,hogy igen én is hasznos vagyok én is jó vagyok valamire.

3. Igen ő az. voltam az előadásán és nagyon megérintett.Ha ő így képes élni akkor mi igazán nem panaszkodhatunk.

2014. aug. 19. 18:24
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ezt szépen leírtad ! :-)
2014. aug. 19. 18:24
 9/16 A kérdező kommentje:
6. köszi :) Szinte kényszert éreztem mikor ezeket olvastam,mivel én is átmentem ezen.
2014. aug. 19. 18:26
 10/16 anonim ***** válasza:

Kétszer kíséreltem meg öngyilkosságot. Őszintén szólva az ilyen dolgok miatt, amiket leírtál egy igazán depressziós ember még rosszabbul fogja magát érezni... Nézz csak rá, le van bénulva/rokkant, mégis úgy élvezi az életet ahogy én soha nem fogom...

Az első válaszoló pedig "Egyel kevesebb hülye lesz ne aggódj ezen."... Na az ilyenek külön jól esnek. Remélem majd beléd rúgnak, ha te is a padlón leszel.

Egyébként volt már több párkapcsolatom is, és többek között pont az utolsó adta meg a kegyelemdöfést nekem.

2014. aug. 19. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!