Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem?
Miért lenne oda a barátságotok? :D Annyira viccesek vagytok lányok. Mindig azt hiszitek, vagy kapcsolat, vagy barátság. pff
Kapcsolaton belül a másik fél a barátod is egyben, a legjobb. Aki a társad a párkapcsolatban az a legjobb barátod. Ezt tényleg ilyen nehéz felfogni? Miért választjátok mindig szét?
Majdnem megcsókolt, de én inkább félre álltam.
el lett utasitva, csalodott, erre teged zavar ha massal van? mi jogon?
mindig ezt csinaljatok, sok lany baratom van, akikkel rohadt jol el vagyok, vszinu ok is kedvelnek, mert hivnak, keresnek, siman megbeszelunk barmit, de semmi tobb.
bnoik akiket nem ismerek az mas tema. de az h veluk vmi lenne vha is...
de ugyanigy, 1ik panaszkodik a volt palira, meg h senkije siscs azota, mondom ott a srac aki csomoszor jon veled, milyen jol elvagytok, nem o csak barat... hat akkor megerdemled...
raadasul nekem is sokkal jobb lenne, de inkabb kezdjek ujat, amugy a parommal meg sosem nyiltam meg ugy, mint egy lany barattal, es ez szar, h meg kell jatszanom magam, szoval nem ertem miert kell a 2nek kulon lennie :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!