Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel nagyon régóta "barátok" vagyunk. Vagyis kicsit több, mint barátság. Egyértelmű, hogy tetszünk egymásnak, mégse járunk/jártunk. Szinte mindennap együtt voltunk, rengeteget nevettünk, imádok vele lenni. Mindig dicséri a szememet, számat, hajamat, bókol. Majdnem megcsókolt, de én inkább félre álltam. Pár hónapja volt egy kis szünet, alig beszéltünk. Nagyon hiányzott, állítólag én is neki. Utána átjött, újra minden a régi volt. Majd megint elment... egy hónapja nem jött, nem hív, ha ráírok facebookon nem ír vissza. De ezt nem egyszer csinálta már... Tegnap megláttam, hogy 3 lánnyal megy valahova. Ma felhívott, hogy hiányzok neki, szóval holnap eljön... Miért csinálja ezt velem?

2014. aug. 19. 15:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne hagyd magad!
2014. aug. 19. 15:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Holnap elmondom neki, hogy én mit érzek... De akkor oda a barátságunk. :(
2014. aug. 19. 15:47
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Mindent vagy semmit!
2014. aug. 19. 15:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha akarsz tőle valamit akkor mondd el neki és legyetek együtt, ha meg nem akkor már eleve oda a barátság, mert ismétlem, FIÚ ÉS LÁNY KÖZÖTT NINCS BARÁTSÁG!
2014. aug. 19. 15:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mi az, hogy fiú és lány között nincs barátság? :D A legeslegjobb barátom fiú!:)
2014. aug. 19. 15:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Miért lenne oda a barátságotok? :D Annyira viccesek vagytok lányok. Mindig azt hiszitek, vagy kapcsolat, vagy barátság. pff

Kapcsolaton belül a másik fél a barátod is egyben, a legjobb. Aki a társad a párkapcsolatban az a legjobb barátod. Ezt tényleg ilyen nehéz felfogni? Miért választjátok mindig szét?

2014. aug. 19. 15:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Majdnem megcsókolt, de én inkább félre álltam.

el lett utasitva, csalodott, erre teged zavar ha massal van? mi jogon?

mindig ezt csinaljatok, sok lany baratom van, akikkel rohadt jol el vagyok, vszinu ok is kedvelnek, mert hivnak, keresnek, siman megbeszelunk barmit, de semmi tobb.

bnoik akiket nem ismerek az mas tema. de az h veluk vmi lenne vha is...

de ugyanigy, 1ik panaszkodik a volt palira, meg h senkije siscs azota, mondom ott a srac aki csomoszor jon veled, milyen jol elvagytok, nem o csak barat... hat akkor megerdemled...

raadasul nekem is sokkal jobb lenne, de inkabb kezdjek ujat, amugy a parommal meg sosem nyiltam meg ugy, mint egy lany barattal, es ez szar, h meg kell jatszanom magam, szoval nem ertem miert kell a 2nek kulon lennie :/

2014. aug. 19. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!