Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki volt itt a legviccesebb ember, akivel leveleztél?
Volt egy, aki mintha normális és vicces is lett volna... aztán frigid pitsának nevezett, amikor kiderült, hogy szűz vagyok, mert biztos valami baj van velem -.-
Ha magára ismerne, akkor puszi a pasim mellől.
Nem vitatom, ez tényleg sokkal rosszabb. Az én helyzetemen én is csak nevettem, nem vettem komolyan. :)
Engem is bánt az, ha valaki szó nélkül eltűnik. Legalább azt mondaná, hogy bocsi, nem vagy szimpatikus, nem akarok veled beszélni.
Már az is rossz érzéssel tölt el, ha már az első beszélgetés alkalmával úgy eltűnik, hogy nyomát sem látom. Akkor el sem merem képzelni milyen az, ha ez hónapok után történik.
Az a legrosszabb, amikor lelépnek. :/ Pedig nem haragudnék meg, ha közli tisztán, hogy nem akar semmit.
Meglepő módon velem szeretnek levelezni az itteni lányok. Aki nem lépett le a fent említett módon, az minimum a barátom lett. :)
Ha nem lépsz le, akkor minden oké. Úgy könnyen szövődhetnek barátságok is. :)
Jó, volt egy olyan eset velem, hogy kb. 5 hónap után mondja: "Bocsi, Te nem. Néhány Gyakorissal megszakítom a kapcsolatot és te is benne vagy." Én meg állok és nézek, hogy miért? Én azt hittem eddig jól megvoltunk.
Na, mindegy, nem szívesen beszélek erről.
Meg nem is szeretném, hogy azt higgyétek, hogy én itt sajnáltatom magam, mert nem ez a célom és nem is szeretném. :)
Ha sok munkája, dolga van, akkor azt is mondja meg. Nem sértődök meg és legalább tudom, hogy miért tűnt el.
Ha csúnya, ha nem szimpatikus, ha bolond vagyok, ha nem tetszik neki, ahogyan írok, azt is, mindent! :) Persze, ezeket sem fél év után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!