Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/20 anonim válasza:
ez minden csak nem borosta..:D azt a vackot szedd le az orrod alól és jobb lesz:)
12/20 anonim válasza:
szerintem is az a bajusz elég gáz...amúgy rendben van
13/20 anonim válasza:
Nagyon jó de a bajuszt leborotvalhatnad szerintem, de jól nezel ki:-)
14/20 anonim válasza:
Beszarás xd már megint te xxdd
Azt az ocsmányságot távolítsad el az orrod alól...
15/20 anonim válasza:
Nem értem..mennyire gonoszak az emberek :o Szerintem jól nézel ki,a bajusz nem lenne fontos,szerintem más lánynak se jön be annyira,de attól még jó így is :)
16/20 anonim válasza:
Én is csatlakozom a bajuszellenesekhez:) De semmi baj ezzel, van, akinek jól áll, van, akinek nem. De a szemed szép és idővel a visszajelzések meg a saját igényeid alapján úgyis kialakul a stílusod. Az alap nem rossz, úgyhogy no para:)
17/20 anonim válasza:
Rendbe van csak azt a bajuzt azonnal borotvald
18/20 anonim válasza:
talicska idomár :DDDDDD sírok :'DD
19/20 anonim válasza:
te nem egri vagy véletlenül....? xDD
20/20 anonim válasza:
Az a bajusz xD
Sirva röhögök a válaszokon :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!