Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lányok miért nyomulnak házas férfiakra? Erre nedvesednek vagy ez izgatja őket?
Persze nem mindegyik,de nagyon sok kis csitri házas férfira nyomul,úgy hogy tudja ezt.Persze tudom a házas férfiak is.De én most konkrétan arról beszélek,amikor a férfire nyomul a fruska,annak tudatában hogy felesége,netán gyereke is van.
Szerintetek az ilyen csajoknak ettől nedvesedik a be a p..csájuk?Vagy élvezik hogy tönkre tesznek egy életet?Vagy egyszerűen ennyire buták és ostobák?
apuci nem bánik jól velük odahaza, és így kompenzálna
ja, és igen, ostobák, pökhendik, de az élet úgy is kiosztja nekik előbb-utóbb a pofonokat
Már volt egy hasonszőrű kérdés, akkor is ezt írtam:
Sajnos nem nyomulnak..
Nem azért nyomulnak, mert házas, hanem mert érett és egzisztenciával rendelkezik. Hogy házas e, azt pont les2arják.
Am a férfiakat sem kell sajnálni, ők is adják a kiscsajok alá a lovat rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!