Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire vagyok vonzó és szép?
Egyébként márkás ruhákat vásárolok, és nagyon tetszenek a divatok :)
17 éves vagyok
plaza cica nem látjuk a melled se a feneked se a hasad igy hogy mondjunk véleményt?
meg jo lenne tudni mijen vagy az ágyban :-o :-D :-D :-* :-)
Mielott meg megvadolnal, hogy irigy vagyok rad, leirom, hogy soha nem szeretnem ugy kinezni, mint te. Rengetegen mondjak ram is, hogy szep vagyok, de messze nem vagyok ennyire mu.
Szoval eroltetett a mosolyod, ronda a szemoldokod... Kinezetrol hirtelen ennyi, plusz irto nagy az egod, es el vagy szallva magadtol.
Raadasul, nem birod a kritikat, lehet, hogy azt vartad, hogy mindenki el fog ajulni a "szepsegedtol", de tevedsz!
21L
Tévedsz, kedves kérdező, itt senki nem irigy azokra a baromi idétlenül megcsinált szemöldökeidre, meg a jellegtelen, ugyanakkor agyonvakolt arcocskádra.
Az nem fordult meg még a fejedben, hogy netán azért írnak rólad negatív dolgot, mert tényleg nem vagy szép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!