Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire vagyok vonzó és szép?
Figyelt kérdés
Egyébként márkás ruhákat vásárolok, és nagyon tetszenek a divatok :)
17 éves vagyok
2014. aug. 18. 12:40
13/78 anonim válasza:
bocs, de nem vagy az
kevesebb sminket használj és vedd ki az orrodból azt a vackot, hülyén néz ki
14/78 anonim válasza:
5 év és a sok sminktől úgy tönkre fog menni a bőröd, hogy 40-50 évesnek fogsz kinézni.
15/78 anonim válasza:
úgy nézel ki mint egy 30 éves, szar szemöldök szar smink stb
17/78 A kérdező kommentje:
Enyire irigy vagy?:$:P
2014. aug. 18. 12:45
18/78 anonim válasza:
Ha szerinted szép vagy miért van szükséged ehhez megerősítésre, és miért nem fogadod el a kritikát? :)
19/78 anonim válasza:
sablonos...Ilyen lányaokkal van tele minden,és ez már sok...
20/78 anonim válasza:
huu 17 vagy? Többnek gondoltalak. Szerintem ne szolizz annyit. Divatok? Olyan nincs. divat van, mint gyűjtőfogalom, és ennek vannak részei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!