Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hány évesen volt az első csókotok?
Figyelt kérdés
hol és hogy történt?
nemet is és kort is írjatok légyszi
2014. aug. 17. 23:50
1/15 anonim válasza:
fogadásból, iskola hátsó udvarán, 13 évesen:D egy osztálytársammal
most 16 vagyok és lány
2/15 anonim válasza:
12
Suli wc
Nyelves csokoloztam egy lannyal aki bejott :) azelott is csokoloztam de ez igazi volt
15F
3/15 anonim válasza:
13 évesen egy pályaudvaron. 20L
6/15 anonim válasza:
még nem volt, de már nagyon szeretném, csak merjek is ismerkedni végre :SS
22f
7/15 anonim válasza:
2013.december 27-én.Már együtt voltam a fiúval,de ha meg akart csókolni nem engedtem.Aztán egyszer csak magához húzott, meg fogta a csípőmet a szemembe nézett és megcsókolt.Nem tudtam,hogy mi van, szóval nyitva volt a szemem és csak álltam.Tök cikinek éreztem,szóval megöleltem Utána már leesett,hogy mi van, szóval átkaroltam a nyakát és már én csókoltam meg. Visszagondolva tök aranyos lehetett.Egyébként ő volt az első barátom. 2013.11.08-2014.05.02.-ig voltunk együtt.Én szakítottam vele,mert félig távkapcsolat jellegű volt az egész.Holnap leszek 15 éves szóval már 15/L- írok.Egyébként még mindig nem tudom őt kiverni a fejemből.Még mindig szeretem,de nem annyira mint régen.Valamelyik héten pedig beállított,hogy újra szeretné kezdeni,én pedig nemet mondtam, mert tudom,hogy nem menne.Kicsit bánom,de majd csak találok egy másik fiút aki elfeledteti velem.Hiszen,még csak 15 vagyok. :)
10/15 anonim válasza:
12 évesen, osztálytársal az osztálybulinkor, a bejáratnál. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!