Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyen volt az első csókotok?
Figyelt kérdés
Hogy zajlott le, milyen helyzetben, milyen "előzményekkel", ki kezdeményezte, hány évesen, ilyenekre lennék kíváncsi.2014. jún. 29. 11:07
1/10 anonim válasza:
Még nem volt,sehol,semmilyen előzménnyel,senki se,14 vagyok
2/10 anonim válasza:
14 évesen lassú nyelves ölelkezős elköszönéskor.én kezdtem.
3/10 anonim válasza:
14 évesen, házibuliban, közös kezdeményezés. Nagyon nyálas, ügyetlen, de feledhetetlen.
4/10 anonim válasza:
nyálas mint minden csók simán zajlott laza helyzetben előzmény csak annyi kell hogy jol érezze magát veled a csaj én kezdeményeztem aszem 16 éves voltam
5/10 anonim válasza:
14 voltam házi buliban. A lány mondta hogy még nem csókolózott és gáznak érezte és megkérdezte hogy nem akarok e vele. És ennyi :D Picit részeg volt
6/10 anonim válasza:
Jo szenvedėlyes ölelkezös:)...13 voltam, barátnömėknėl törtėnt ės ö kapott le:)
7/10 anonim válasza:
Nyári szünetben elmentünk prostizni egy osztálytársammal. A csaj kezdeményezte, mert benne volt az árban, utána elvette a szüzességem. 17 éves voltam.
9/10 anonim válasza:
az első csók osztálykiránduláson volt általános suliban, de akkor smárolt mindenki mindenkivel, csak a fiúk nem egymással...
az első komolyabb csók 15 évesen volt, január vagy február volt és szállingózott a hó, a csaj kezdeményezte, én bátortalan voltam, hát viszonylag jó volt, még emlékszek az ízére is, bár kicsit másra számítottam hehe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!