Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszintén, vannak olyan lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, vannak olyan lányok, akiknek nem csak a nagy testtömegű fiúk jönnek be?

Figyelt kérdés
Pl.addig szinte mindegyik azt mondta,a magasság -100 az alap,ennél csak súlyosabb fiú jöhet szóba nála,én pl.188cm és 86kg vagyok,szóval kell még rám,de félek nem jön össze :S
2014. aug. 17. 20:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Bizony. Mindenféle lányok vannak. Szerintem ezen ne görcsölj, nem ez a döntő! Bár lassan már magam sem értem, mi folyik itt. o.O
2014. aug. 17. 20:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Magasvékony már hiányoltunk
2014. aug. 17. 20:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Inkább pont a te paramétereid a jók. Nehogy hízni próbálj, főleg ne annyit
2014. aug. 17. 20:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Egyél meg két kiló kenyeret és meg is van a 88 kiló.
2014. aug. 17. 20:06
 5/10 A kérdező kommentje:

Vagy megiszok két liter vizet :D az olcsóbb azt hiszem

reggel 88 voltam,de aztán a wc-n leadtam azt a plusz 2 kilót

6/10 anonim ***** válasza:

Bőven jó a súlyod.

És igen, vannak akiknek bejönnek. Pl. Nekem.

7/10 anonim ***** válasza:

A magas vékony embereknek soha nem lesz barátnőjük. Ne is próbálkozz, felesleges.

;)

2014. aug. 17. 20:07
 8/10 anonim ***** válasza:
igen, tényleg vannak
2014. aug. 17. 20:24
 9/10 anonim ***** válasza:

Fura, nekem meg a 100 kg az a felső határ... :/ Kivéve ha nagyon magas az illető, mert akkor lehet arányos. De a kövéreket nem szeretem.

És a kigyúrtakat se, azok is visszataszítóak nekem. Pláne hogy az általában fordítottan arányos az intelligenciával (tapasztalat) tisztelet a kivételnek.

29n

2014. aug. 17. 20:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Meghalnék egy ilyen pasi alatt. :D

A párom csak 65 kg de így is alig kapok levegõt ha szexelünk és õ van felül.

2014. aug. 17. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!