Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, őszintén! Mi lehet a "tartalék" sorsa?
Adott a következő szituáció: egy férfi és egy nő között megvan a bizsergés, az a bizonyos "kémia", de valamiért mégsem lesz belőle kapcsolat. (Pl. valamelyiküknek van párkapcsolata, önértékelési zavar, egyáltalán nem akar kapcsolatot az illető, stb.) De a férfi valamiért mégis ragaszkodik a kapcsolathoz, fenntartja valamilyen szinten az érdeklődést. Nagyon sok ilyet látok a környezetemben, baráti körben, magam is voltam már részese ilyen kapcsolatnak.
Mi lehet a végkimenetele? Előfordult már a világtörténelemben valaha is, hogy egy nő kilépett a tartalék szerepből, és a kapcsolat realizálódott?
Bocsánat,h nőként írok,de ez a téma engem is érdekel.
Én is voltam tartalék,sokáig. Mikor én akartam komolyabban a pasi viszakozott,majd fordult a kocka és ő akarta volna,de én már nem.
Remélem írnak férfiak ide:D
Figyi, van diplomátok meg minden, ennek a sztorinak mely részét nem értitek? Értitek, de azért reménykedtek hátha rosszul értitek. Mert igy lesz számotokra izgalmas, ez a hátha a kulcsszó számotokra. Lehet egy kerek tiszta kapcsolat nem is lenne izgalmas számotokra, nektek ez a kapcsolat sava-borsa.
Meg ez a gondolat is, hogy megvan a kémia.. ez a te gondolatod, a te kémiád, de te neki is tulajdonitod, mert számodra igy elképzelhető.
Megmondom én mikor te kémiáról ábrándozol ő mit gondol: itt egy lyuk, megkapom mikor akarom, ez kényelmes. Ha már nem kényelmes, akkor nem kell, keresek másikat, egy még kényelmesebbet.
De igazából ezt te is tudod pontosan igy ahogy én leirtam, csak reménykedsz hogy most valaki valami más véleménnyel meg fog ingatni és ezért újra izgalmas lesz ez a viszony, mint az elején mikor még reménykedtél.
Vagy csak azt hiszed hogy független. Vagy impotens és várja mikor jön már meg az évi egyszeri 'isteni sugallat'. Sok mást nem tudok elképzelni abból amit irtál, egy férfi nem fut felesleges köröket, ennyit biztosan nem.
A kémia alatt én is a szexet értem, de mig a nő egy kiválasztott egyed köré képzeli vágyait addig a férfi minden elérhető egyed köré és a környezetében minden nő azt hiszi - illetve sokszor azt szeretné hinni - hogy ez csak az ő privilégiuma, miközben simán nem.
Azért ne nézd már ENNYIRE hülyének a nőket, hogy csak magunknak tulajdonítunk minden érdeklődést! :) Talán inkább te vagy naiv, ha azt gondolod, hogy egy nő egyetlen pasi iránt tud érdeklődi egyszerre. :) Az iránt érdeklődünk, aki éppen a legjobban csapja a szelet. :P
Mindenesetre a kérdésre nem kaptam választ, hogy mire jó egy pasinak, hogy ennyi időt-energiát fektet egy nőbe, akit nem akar megdugni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!