Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (fontos! )
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az a bajom, hogy az exem mindig megtalál és ossza az észt nekem, hogy én milyen vagyok és ő milyen tökéletes és milyen jó neki. Ha már kirakok egy idézetet akkor is rám ír, hogy megmondta, hogy pofára fogok esni. Meg néha olyanokat ír, hogy elégítsem ki, ilyenkor ugye persze lepattintom. De nem tudom már mit kezdjek vele, letiltsam? Vagy várjam meg hogy lássa, hogy boldog vagyok. 16/L
2014. aug. 17. 15:57
2/10 anonim válasza:
Tinik és a fészbúk...
Az élet nagy problémái.
3/10 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat szeretnék! Nem akarok kilyukadni arra, hogy a mai tinik csak a neten lógnak.!!
2014. aug. 17. 16:01
4/10 anonim válasza:
Pedig ott lógsz te is aranyom.
Ha nem az fészszar lenne az életed, most ez a probléma sem lenne.
Ennyi.
5/10 anonim válasza:
Amikor rádír akkor az üzenetet nézd meg de ne válaszolj. Minket srácokat az nagyon idegesítt :)
6/10 A kérdező kommentje:
Nagy kaland hogy 1 órát felmegyek megnézni hogy mi történt és posztolok párat. Ha hasznosat nem tudsz hozzászólni akkor nem kell..:)
2014. aug. 17. 16:04
7/10 anonim válasza:
Ne írj ki hülye idézeteket és ne foglalkozz vele, majd békénhagy. Egyébként nem hinném, hogy vele is minden rendben, ha ilyen kérései vannak.
8/10 anonim válasza:
Teljesen igazad van utolsó, majd adok én a kis tini sunádnak a 22essel !!!
9/10 A kérdező kommentje:
Kedves 5. válaszoló: és szerinted ezzel jobban tudom idegesíteni, mintha letiltanám?:)
2014. aug. 17. 16:05
10/10 anonim válasza:
Tekintsd levegőnek. Semmire ne reagálj. De szerintem egyszerűbb ha letiltod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!