Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az idősebb lányok (nálam a 22...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az idősebb lányok (nálam a 22 feletti korosztály) is a kor (náluk idősebb), kinézet, pénz és külsőségek alapján választ párt magának, vagy ezektől függetlenük csak simán a belső értékek alapján?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert van egy lány aki pár évvel idősebb nálam, tetszik nekem, bejön az egész "lénye", úgy ahogy van, jól is néz ki meg okos is.
2014. aug. 17. 13:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

10: Nem erre verem, csak viszonozom sokak szívességét. Nem tudom, hogy neked ez miért fáj...

Ettől függetlenül fenntartom a véleményemet és a tendenciák engem igazolnak. A ribizlizést pedig te írtad, mert ha visszaolvasol én egy szóval sem tettem erről empítést. ( [link]

2014. aug. 17. 16:06
 12/15 anonim ***** válasza:

ohh..

miért, szerinted, akire azt írod, hogy csak a pénzt nézi és azt, hogy "nézz ki valahogy", az micsoda? aki valakivel a pénzéért van? és te ezt általánosítod a lányokra nézve.

na mindegy, felesleges veled ezen vitatkozni.

2014. aug. 17. 16:09
 13/15 anonim ***** válasza:
41%
12: Most az fáj neked, hogy nem tettem hozzá: Tisztelet a kivételnek? Ne légy ennyire demagóg kérlek!
2014. aug. 17. 16:14
 14/15 A kérdező kommentje:

Mivel már nagyon régen láttam, ezért csak a dumálás maradt, eléggé értelmes amúgy, szóval ha azzal kezdeném nála, hogy lehetne-e köztünk valami akkor biztos, hogy szedhetném a sátorfámat. Az a terv, hogy majd próbálok nála okosabb lenni, megpróbálni fűzni valahogy a magam módján, hogy ne tűnjön fel neki, hogy akarok tőle valamit.

És ha majd netán eljönne az idő akkor kérdezném meg tőle, ha esetleg véletlen nem ő előzne meg a kérdéssel, hogy "lehetne-e valami?" -(amit amúgy is lehetetlennek tartok).

Azt majd elsül valahogy.

2014. aug. 17. 16:22
 15/15 A kérdező kommentje:

Elvileg szeptemberben találkozunk, azt beszéltük meg.

Az még nincs meg, hogy hol, esetleg beülni valahova vagy elmenni valahova.

Egyre jobban tartok az egésztől, hogy katasztrófába fog süllyedni.

Még eddig sosem találkoztam hasonlóval mint ő, jókora pech lenne elszalasztani.

2014. aug. 17. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!