Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem engednek 16 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem engednek 16 évesen a barátnőmmel a Balatonra?

Figyelt kérdés
A barátnőm szinte minden hétvégén lemegy a Balatonra 2-3 napra,én viszont még nem voltam ott (16 évesen ez biztos ciki)Le akar vinni engem is,de a szüleim nem engedik,pedig nem olyan messze van a Balaton 180 km.

2014. aug. 17. 09:58
 1/8 anonim ***** válasza:
szet kefelned magad,azert nem engednek.
2014. aug. 17. 09:59
 2/8 anonim ***** válasza:

Jól elolvastad :))

2014. aug. 17. 10:00
 3/8 anonim ***** válasza:
49%

Én 18 évesen még nem jutottam el a Balatonra.

Még kicsi vagy hozzá.

2014. aug. 17. 10:00
 4/8 anonim ***** válasza:
lehet azért, mert nem ismerik eléggé a barátnődet ahhoz, hogy elengedjenek vele. 180 km azért elég sok. felnőtt lenne veletek? az biztosan nyugtatná őket egy kicsit
2014. aug. 17. 10:01
 5/8 A kérdező kommentje:

Unokatesómmal mennénk kocsival,szóval nem történne semmi.

Nem vagyok kicsi hozzá,mert a 15-16 éves haverjaim már voltak a Balatonon,és már én is szeretnék eljutni.

2014. aug. 17. 10:05
 6/8 RRR ***** válasza:

simán csak féltenek

ők tök másként látják ezt mint te

2014. aug. 17. 10:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet, h feltenek. A ribizli nem esik messze bokratol. :D epic. :
2014. aug. 17. 10:08
 8/8 anonim ***** válasza:

akkor menj a szüleid engedélye nélkül!

barátnőd is nagy balatonos, ha csak hétvégén eszi le a fene... annyira elfoglalt lehet hétköznap, gondolom...

2014. aug. 17. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!