Barátnőmmel nyaralni megyünk a Balatonra. Balatonon lehet pasizni, vagy ott ciki?
talán siófokon lehet
fonyódon, márián fenyvesen voltam, ott vagy anyuka pici kölkökkel volt a parton, vagy párocskák, vagy taták-mamák.
én is akartam tavaly pasizni, körbejártam a déli partot és mindenhol pangás
előbb tudsz pasizni bp-en valami buliban :(
Hát ha elég felszínes vagy tökéletes a helyszín. De ha nem, akkor max egyéjszakásokat tervezz, mert a "Balatoni bulizók allstarz" értelmi szintje a gibbonoké körül mozog. Persze mind nagyon "jól" (ha úgy vesszük) néznek ki ("rajos" bőrszín, műizmok, gizda fellépés, ronda napszemüveg, páwa haj) de többre ne számíts.
De a napközben mászkálgató - akár családdal is - fürdöző srácoktól több is elvárható értelmi szinten, igaz kinézetileg hátrányban vannak a "hűdemenő partiállatokkal" szemben.
És arra itt senki sem gondol, hogy akik nappal a családdal, barátokkal mászkálnak a parton és ugye ők az "értelmesebb réteg" itt egyesek szerint, azok éjjel a "siófoki-bulizó gibbonok közé tartoznak" ?:) most akkor hogy is van ez ? Aki bulizik az hülye, unintelligens gyökér ?:) Nem értem...
21L
ez mit jelent nálatok kérdezö,hogy pasizni?
flört? csók? vagy ilyenkor kereszek valakit akivel szex lesz? érdekelne a válasz,,köszi
De még milyeneket...
"Te is szereted a *hűdemenőzenkarnév*-et? Hű de jó! Képzeeed tegnap annyira részegek vóótunk a Pestáékka hogy hazafelé lehúgyoztam egy kaput... höhö. Ugye milyen vicces? Höhö"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!