Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Elvesztettem a szuzessegem a baratommal kb 3-4 hete de azota nem jott meg . Tobbszor is kb olyan 6-7x fekudtunk le , a gumi egyszer sem szakadt ki , de nem jon meg . Sokszor erzem ugy hogy megjon meg stb mert faj a cicim kicsitt nott meg a hasam is kemeny es feszul , kicsit szokott hanyingerem lenni meg a derekam is szokott fajni . Most nemtudom hogy mivan hogy terhes lehetek e mert ha a gumi nem szakadt meg semmi olyan nem volt h terhes lehetek e akkor nem tudom miert kesik :s legyszi mondjatok valamit mert nem ertem hogy mivan :c 15L
2014. aug. 16. 21:56
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ma megjott .!!! Koszonom a segitsegeteket.!
2014. aug. 17. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!